2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونم میدیم به یه نیازمنداولی همسرم میگه پول به درد مستحق بیشتر میخوره 

عزیزم نمیشه اینکار رو کرد طبق احکامش

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

نه 

مگه فوقش پولش چه قدر میشه

گوشتشو بدین گوشت گرون شده 

خیلیا هستن خیلی وقته گوشت نخوردن

خب اگه دوست دارین انجامش بدین. گوشتم کمتر مستحقی میتونه بخره تو این شرلیط حداقل دوتاشو به جا بیارین

همینکارو میکنم از اول دوست داشتم عقیقه کنم ولی خب نظر همسرم این بود 

برای عقیقه باید گوسفند بکشی پول بدی فایده نداره،همون گوسفند بکش و شرایطش رو رعایت کن

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
شما احکامشو میدونی کامل ؟؟میشه بهم بگین ؟

بله گلم،،،،دعاش تو نت هست،،،اینکه میگن استخوانش دفن بشه هم لازم نیست،،خوردن گوستش برای والدین بخصوص مادر کراهت داره،،،کساییم که خرجشون با پدر بچه هست نباید بخورن،،،دعاش خیلی خیلی خوبه یجور قربونی کردنه که بلاروس با کشتن اون گوسفند از بچه دور میکنه

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
کسی شرایطشو میدونه واسم بگه ؟؟

توضیح دادم تو نتم بخونم اگه بازم سوالی داشتی بپرس،،،،،

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
شما احکامشو میدونی کامل ؟؟میشه بهم بگین ؟

اول که گوسفند انتخاب میکنی که بالای ۶ ماه باشه و هیچ عیبی نداشته باشه،گوش ها شاخها و .. نگاه میکنید که سالم باشن..

موقع کشتن یه دعا هست دوبار می خونی یبار رو چاقویی که باهاش سرمیبرن فوت میکنی یبار رو بچتون