2777
2789
بله گلم،،،،دعاش تو نت هست،،،اینکه میگن استخوانش دفن بشه هم لازم نیست،،خوردن گوستش برای والدین بخصوص ...

خب اینکه باید استخونش نشکنه و کامل باشه چی ؟؟ اگه میخای استخونش نشکنه فقط باید پخت؟

[QUOTE=147108115]کسی شرایطشو میدونه واسم 

زنگ بزن جایی بپرس یه آیه باید بخونی قبل ذبح پدر و مادر و خود بچه هم نباید لب بزنن ب گوشتش،من پختم و بخش کردم برا یه بچه م خام بخش کردم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینکه باید استخونش نشکنه و کامل باشه چی ؟؟ اگه میخای استخونش نشکنه فقط باید پخت؟

نه گلم من برادرشوهرم روحانیه واسه پسرم سر بریدیم گفت لازم نیست ولی بعد که گوشتش مصرف شد استخوانش و بدین حیوون بخوره اگرم ندادین اشکالی نداره،،،،

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
بعد که سربریدن و پوست کردن و شکمشو خالی کردن،باید گوشتشو بدون شکستن استخون جدا کنید،به اصطلاح بندبند ...

نه اونا لازم نیست دیگه ،،،گفتن ولی انجام ندی اشکال نداره

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
خب شما چجور تقسیم کردین ؟؟خامش چجور ؟؟استخونش نشکست ؟

ما استخوانش شکست مثل گوشت قربونی  گذاشتیم تو کیسه دادیم بهزیستی

کله پاچشم تمیزمیکنی،میپزی استخوناشو جدا میکنید... بعد کفن میخرید پوست و استخونا و شکمبه رو میذارید ...

اینا گفته شده رعایت بشه که خوبه اگرم نشد اشکالی نداره

واجب که نیست انجام بدین بخصوص خودتون نمیتونین ازش استفاده کنین میتونی عقیقه بکنی و بعد به یه مستحق ...

چرا خودمون نمیتونیم استفاده کنیم؟

اصلا عقیقه یعنی همون قربونی گوسفند؟ همه گوشتشو باید بدیم ب مستحق؟؟

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
چرا خودمون نمیتونیم استفاده کنیم؟ اصلا عقیقه یعنی همون قربونی گوسفند؟ همه گوشتشو باید بدیم ب مستحق؟ ...

عقیق با قربونی فرق داره،والدین علی الخصوص مادر نباید بخوره