2777
2789
عنوان

میشه خواهشا یه دقیقه بیاید

148 بازدید | 14 پست

من بار دوممه آی وی اف میکنم

دیروز بی بی چکم مثبت بود یه هاله انداخت همون پنج دقیقه اول

ولی امروز آزمایشم منفی بود

از کلینیک پرسیدم گفت شنبه تکرار کنید دوباره

به نظر شما امیدی هست؟

عددش نیم بود

وقتی اینقدر پایینه چرا تکرار بشه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا حسم میگه بارداری چقد ب موعدت مونده؟

دارم دیوونه میشم

هفت ساله منتظرم

پنج تا سقط داشتم 

همیشه فکر میکردم همه راه ها رو رفتم غیر  آی وی اف 

آی وی اف کنم حتماجوتب میگیرم

ولی بار دومه آی وی اف میکنم و منفی😔

دارم دیوونه میشم هفت ساله منتظرم پنج تا سقط داشتم  همیشه فکر میکردم همه راه ها رو رفتم غیر & ...

استرس سمه سم 

پری هات منظمه؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
دارم دیوونه میشم هفت ساله منتظرم پنج تا سقط داشتم  همیشه فکر میکردم همه راه ها رو رفتم غیر & ...

احتمالا بارداری ی نذری چیزی گردن بگیر 

اصلا نیت کن بگو یا امام حسین از ته دلت بگو یاامام حسین این بار ناامیدم نکن و باردار باشم قول میدم چهل شب زیارت عاشورا بخونم و هدیه کنم ب حضرت ابوالفضلت

قول میدم باردارمیشی ببین من ساداتم و بهت قول میدم حتما ی حکمتی ک باهام دردودل کردی ومن اینو بهت گفتم

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
اره

واست دعای مخصوص کردم شنبه دوباره برو آز مطمئنم بارداری اگ نیومدی جواب بارداریتو بهم ندادی مدیونی ها

واست دعای مخصوص کردم شنبه دوباره برو آز مطمئنم بارداری اگ نیومدی جواب بارداریتو بهم ندادی مدیونی ها

ممنونم ازت عزیزم

چهله سوره حشر برداشته بودم

چهله زیارت عاشورا هم باشه برمیدارم

ممنونم از محبتت

حتما میام میگم

ممنونم ازت عزیزم چهله سوره حشر برداشته بودم چهله زیارت عاشورا هم باشه برمیدارم ممنونم از محب ...

فدات عزیزم انشاالله ک اقام امام حسین حاجت روات بکنه دامنتو ب اولاد صالح و سالم سبز بکنه