2777
2789
عنوان

باردارم خانوما بنظرتون اسم دیار قشنگتره یا راستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4342 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیار به معنای وطن و شهر زادگاه ؟؟ راستش اصلا خوشم نیومد البته شرمنده این نظر منه  یه جوریه که ...

ممنون بابت نظرتون عزیزم ... اسم کردی و همینطور بختیاریه...نمیدونم واقعا سخته انتخاب...از اسمهای به اصطلاح ژیگولی جدید هم خوشم نمیاد🤪 

خدایا شکرت 
ممنون بابت نظرتون عزیزم ... اسم کردی و همینطور بختیاریه...نمیدونم واقعا سخته انتخاب...از اسمهای به ا ...

حامی ام قشنگه

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

اسمی نمیگم ولی تروخدا فرار نیست هر چی اسم متفاوت تر باشه قشنگ ترم بشه اون بچه بزرگ میشه به بزرگیش هم فکر کنید نمیخوام توهین کنم یه نفر از اشنا ها اسم پسرشو گذاشته سوشیانت به والله من تو این دو سال ندیدم کسی اسمشو کامل بگه همه میگن سوشی خب این الان بچست نمیفهمه بزرگ که شد....

چه اسمی خوبه پیشنهاد میدین؟ بهتره بگیم سلیقه ی من نیست این اسم عزیزم یا نمیپسندم 

سورنا قشنگه بنظرم. من دوسش دارم ولی شوهرم دوس نداره نذاشتیم توی گزینه هامون

اسمایی که انتخاب کردیم ایناس: بردیا، فرزین، روزبه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
ممنون بابت نظرتون عزیزم ... اسم کردی و همینطور بختیاریه...نمیدونم واقعا سخته انتخاب...از اسمهای به ا ...

راستین هم یه جورایی ژیگولیه دیگه 😁😁

منم چندتا پیشنهاد میدم 

رایان  رادوین  آدرین  سام  آرین  آرش  آرسام  برسام. راستین هم که خودت گفتی قشنگه 

جنسیت نی نیت الان معلوم شده؟

جوجه ی من هنوز نمیدونم چیه ولی چندتا اسم دختر پسر انتخاب کردیم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚