2777
2789

دستور یه کیک ساده رو میدید عزیزان .بعدم اینکه به تازگی خامه از قنادی خریدید برا خامه کشی قیمتش چنده؟باید اونم فرم داد؟خامه کشیو با چه وسیله ای انجام میدید من وسیله ندارم.میشه عکس تزیینتونم بذارید

لایک میکنیدممنون💚

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خامه رو از فریزر دربیار. یکم که از سفتی دراومد مثل بستنی شد با همزن دور تند ده دقیقه بزن. باید این شکلی شه

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

کیک ماست بزن تو گل هم اسونه هم خوشمزه نرمم هست

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اسفنجی اخه خیلی هم زدن داره من همزنم ضعیفه میترسم وسط کار بذارم.خامه قنادی هم فرم دادن میخاد؟

اگه ازون یخی ها گرفتی اره ولی اگه امادس نه نمیخواد 

همه کیکیا همزدن میخاد ولی کیک اسفنجی اونقدر لازم نیست 

خود کیک هم من امروز میخوام اموزشش رو بخرم. ۴۵ تومن میده به نظرم اوکی اومد برای کار حرفه ای.  

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ