2777
2789
عنوان

اونایی که خودتون کیک میپزید بیاید کدبانوها

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 166 پست

۳ تا تخم مرغ 

۱ لیوان شکر

نصف لیوان روغن

۱ لیوان شیر

۲ لیوان سرخالی ارد

بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری

وانیل کمی

این کیک خیلی نرم میشه و پف میکنه مناسب خامه کشی

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر دیگه نمیخاد کیک ماست؟خامه شماهم قنادیه اماده؟چه جوری زدی رو کیک

شیر اب میوه اب یا ماست اما ماست بافتشو نرم میکنه دوس داشتی جای ماست یکی ازینارو اضافه کن خامه اماده گرفتم نیاز به زدن نداشت ۵دقیقه زدم بعد با لیسک رو کیک پوشوندم اونجور صاف درنمیاد اما ترافل رنگی که ریختم روش همه کج و کولگیشو گرفت خیلی قشنگ شده بود 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
چطوری روی کیک بمالم شما میدونی

اره عزیزم. یه وسیله هست به اسم پالت. با پالت باید بمالیش به کیک. حواست باشه پالت رو فقط روی خامه حرکت بده و گسترشش بده نه روی کیک که پودر شده ی کیک رو با پالت نبری روی خامه ها. کلی خامه بزن به کیکت تا کاور کنه. 

به وسیله کاردک هم در اخر صافشون کن. مثل کچکاری😂

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
۳ تا تخم مرغ  ۱ لیوان شکر نصف لیوان روغن ۱ لیوان شیر ۲ لیوان سرخالی ارد بیکینگ پودر ۱ ق مر ...

دستور کاملشو میذاری به جای شیر میشه مثلا ابمیوه ریخت مثل اب انبه؟وسیله خامه کشی چیه

اره عزیزم. یه وسیله هست به اسم پالت. با پالت باید بمالیش به کیک. حواست باشه پالت رو فقط روی خامه حرک ...

فکر کنم سخته پالت و لیسک هم ندارم.گفتم به خاطر کرونا از بیرون نخرم مثل اینکه باید برم سراغ اماده☹☹

برای خامه کشی کیک روغن و شیر دار استفاده نمیکنن. خیلی سنگین میشه خطرناکه. باید کیک سبک استفاده کنی. کیک اسفنجی فقط با تخم مرغ و ارد و شکر درست میشه بی روغن و شیر و بسیار سبک هستش. 

خیلی هم اسونه. برای هر تخم مرغ ۳۰ گرم ارد بزن. شکر رو هم خیلی کم بزن. در حد نصف لیوان. چون خامه شیرینه. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
فکر کنم سخته پالت و لیسک هم ندارم.گفتم به خاطر کرونا از بیرون نخرم مثل اینکه باید برم سراغ اماده☹☹

نیازی نیست. به جای کاردک از پشت چاقوی بزرگ اشپزخونه استفاده کن یا خط کش اهنی. به جای پالت هم از خط کش اهنی. قاشقم میشه.