2777
2789

همه چیز اونجا بهت میدن

خوشبحالت کاش منم زودتر عمل کنم مشکل خاصی نداره ها ولی گیر دادم بش

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس راحتی بپوش 

کفش راحتی ببر 

بهتر اینایی ک میگمو ببری

_دستمال کاغذی جیبی 

_دستمال مرطوب جیبی 

_نایلون(اگه تو بخش بالا بیاری)  

_ابمیوه شرکتی هلو یا هر چیز شیرینی 

_لیوان 

_اب معدنی  

همه اینا تو کلینیکم هستا ولی داشته باشه همرات بهتره واسه هر کدوم ندوعه بیرون بگیره

لباس راحتی بپوش کفش راحتی ببر بهتر اینایی ک میگمو ببری_دستمال کاغذی جیبی _دستمال مرطوب جیبی _نایلون( ...

چه قدر طول میکشه تا هوشیار بشه آدم، میتونم خودم تنها لباسمو بپوشم گیج و اینا نیستم؟ 

سوتین درمیاری چون دمو دستکاه وصل میکنن لباس زیر پایین تنه نیاز نیس اب میوه طبیعی ببر بخصوص کرفس یکمم ...

وای استرس دارم فردا صبح هنوز هوا تاریکه باید بزنم بیرون تجربه ی عمل نداشتم تا حالا

بعدشم بیهوشی خیلی باحاله 

اصلا نترس با استرس نمیری تو اتاق عمل، قبلش بهت یه قرص ارامبخش میدن 

وقتی میارنت بخشم هنو گیجی، به همراهت بگو سوال زیادی نپرسه ازت و اگه خواستی حرف بزنی ام نذاره که بخوابی 

کمپرس سردم از این عینکیا اگه باشه از همون کلینیک بذاری، که چه بهتر (خود کلینیک معمولا میده) 

چه قدر طول میکشه تا هوشیار بشه آدم، میتونم خودم تنها لباسمو بپوشم گیج و اینا نیستم؟

معمولا ریکاوری دو ساعت طول میکشه 

من راس یازدونیم بیهوش شدم 

ساعت سه اوردنم تو بخش(از اون اقایونی ک منو اوردن پرسیدم😁) 

ساعت پنجو نیم ششم اومدنم خونه 

یکمی گیجی بهتره یکی کمکت کنه، خواهر من خودش تنهایی رفت تو اتاق لباس عوض کنه میگفت خدا بهم رحم کرد داشتم زمین میخوردم 

ولی من ریلکس فقط پالتومو تنم کردمو کفشمو پوشیدم همونطوری با لباسای بیمارستانی اومدم خونه😂توام سخت نگیر حتما خواستی عوض کنی کمکی همرات باشه 

تا ماشین میومدی ام حتما یکی دستتو بگیره حواسش باشه بهت

استرس اینو دارم چرت و پرت بگم جلو خانواده

خیالت راحت 

چرتو پرتارو تو ریکاوری میگی ک کسی نمیبینه 

ولی بازم حواست باشه اون ساعتای تو بخشم هنو یکمی گیجی (نه اونقدر ک نفهمی کجایی و چرتو پرت بگی)