دوستم یه ساله با یه پسر دوسته پسره پزشک هست البته هنوز استاجر هس خانواده دار اصیل مودب باشخصیت و همچنین پولدار . دوستم هی دو دله میگه چرا تو این یه سال یه کلمه از اینده حرف نزده از زندگی اینده نامزدی هیچی بهش خیلی ابراز علاقه و اینا میکنه اما هیچ حرفی نزده دوستمم الانم یه خواستگار دندون پزشک داره ردش کرده میگه نمیدونم چیکار کنم میگم بش بگو منو برا چی میخوای میگه روم نمیشه و زشته بنظرتون چجور بهش بگه . اینی که خواستگارش بود واقعا عالی بود نمیدونم شاید پسره نخواست ولی دوستم خیلی اونو دوس داره بخاطر اون به این خواستگارش جواب رد داد
اگه روش نمیشه میشه بدونم برای چی وارد این رابطه شده برای اینکه یه مدت باهم باشن بعد بیخیال بعدتموم این رابطه ها درست نیست الانم که یه سال شده باید حتما بپرسه اما بنظرم تواین مسائل بهتره جدی تصمیم گرفت برای یه دوست داشتن لازمه نیست همه چیو تباه کرد
تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
به دوست پسرش بگه خواستگار دارم ببین واکنشش چی هست اصلا اگه بخوادش یه حرکتی میزنه
گفت بهش گفتم زل زده تو چشام خب جواب تو
چی بوده؟ میگفت گفتم ردش کردم دیگه چیزی نگفته اما پسره خیلی ابراز علاقه میکنه به دوستم و واقعا پسر سبکی نیس دنبال هوس باشه نمیدونم اما خواستگار دوستم واقعا عالی بود و دوستم الکی ردش کرد خودشم همش دودله
ببین اکثر اونایی که دانشجوان مخصوصا دانشجوهای پزشکی شرایط ازدواج ندارن فقط چون دور از خونواده هستن و درس و بیمارستان بهشون فشار میاره دنبال اینن این خلا رو ی جوری پر کنن اونم با روابط عاطفی بیشتر .
وگرنه به ازدواج باشه اکثرا بالای سی چهل سال ازدواج میکنن
بهش بگو خواستگلر داندن پزشک برام اومده من به خاطر تو ردس کردم کی میای خواستگاری؟؟؟
نه دوست من مغروره خیلی زیاد جوری که پسره هزار بار گفته دوست دارم بدون تو نمیتونم اما دوستم میگه هیچ وقت بهشابراز علاقه نکردم حالا بده بگه بیا خواستگاری؟ 😅