2777
2789
عنوان

دوس پسر دوستم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 80 پست

اگه روش نمیشه میشه بدونم برای چی وارد این رابطه شده برای اینکه یه مدت باهم باشن بعد بیخیال بعدتموم این رابطه ها درست نیست الانم که یه سال شده باید حتما بپرسه اما بنظرم تواین مسائل بهتره جدی تصمیم گرفت برای یه دوست داشتن لازمه نیست همه چیو تباه کرد

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دوست پسرش بگه خواستگار دارم ببین واکنشش چی هست اصلا اگه بخوادش یه حرکتی میزنه 

گفت بهش گفتم زل زده تو چشام خب جواب تو

چی بوده؟ میگفت گفتم ردش کردم دیگه چیزی نگفته اما پسره خیلی ابراز علاقه میکنه به دوستم و واقعا پسر سبکی نیس دنبال هوس باشه نمیدونم اما خواستگار دوستم واقعا عالی بود و دوستم الکی ردش کرد خودشم همش دودله

بگو بپرسه هدفت از این رابطه چیه؟

یا میگه ازدواج یا میگه فقط دوستی

اصولا پسرا رک میگن که مثلا من اهل ازدواج نیستم یا من قصدم ازدواجه

چند سالشونه؟

بهش بگو هرچه زودتر این سوالو ازش بپرسه خاستگاراشو الکی رد نکنه

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸

بهش بگه بیا بریم خرید.

مثلا شومیز بخره. بعد هی مدل نگاه کنه وای این نه اینو زشته بپوشم. این مدلش زشته. یهو برگرده بگه آخه آدم شب خواستگاری اینو میپوشه؟؟؟؟؟؟😜😜

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
گفت بهش گفتم زل زده تو چشام خب جواب تو  چی بوده؟ میگفت گفتم ردش کردم دیگه چیزی نگفته اما پسره ...

خودش پسره رو میشناسه شاید بخواد دوستتو بسنجه

نباید میگفت جوابش کردم 

باید میگفت تو دوست داری چی جواب بدم؟؟؟

اگه میگفت ردش کن میگفتم چرا 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده

ببین اکثر اونایی که دانشجوان مخصوصا دانشجوهای پزشکی شرایط ازدواج ندارن فقط چون دور از خونواده هستن و درس و بیمارستان بهشون فشار میاره دنبال اینن این خلا رو ی جوری پر کنن اونم با روابط عاطفی بیشتر .

وگرنه به ازدواج باشه اکثرا بالای سی چهل سال ازدواج میکنن

بهش بگو خواستگلر داندن پزشک برام اومده من به خاطر تو ردس کردم کی میای خواستگاری؟؟؟

نه دوست من مغروره خیلی زیاد جوری که پسره هزار بار گفته دوست دارم بدون تو نمیتونم اما دوستم میگه هیچ وقت بهشابراز علاقه نکردم حالا بده بگه بیا خواستگاری؟ 😅

این روابط بدون تعهد قبول ندارم.حتی با پزشک.

رفیقت به اون آقا بگه اگه من دوس داری بیاد خواستگاری ،

چون میخوام مسیر زندگیم مشخص بشه.

خجالت نداره ،خوب اینا که با هم دوستن ووقتی صحبت میکنن چه خجالتی؟!

گفت بهش گفتم زل زده تو چشام خب جواب تو  چی بوده؟ میگفت گفتم ردش کردم دیگه چیزی نگفته اما پسره ...

نباید میگفته ردش کردم

باید میگفته نمیدونم فعلا جوابی بهش ندادم

خانوادم میگن جواب مثبت بده

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
چرا همه پسرای دکتر خانواده اصیل ومودب دارن؟؟؟ پس این دکتر بی وجدان عوضیا همه منم (بعضیاشون)

والا یه دکتر به پست من خورد گفت خانوادم سطح پایینن و یدونه من دکتر در اومدم!بماند ک خودش بسیار ادم عوضی بود

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
بگو بپرسه هدفت از این رابطه چیه؟ یا میگه ازدواج یا میگه فقط دوستی اصولا پسرا رک میگن که مثلا من ا ...

پسره ۲۴ دختره ۲۱

پسره خیلی ادم متین و مودبی هست باباشم سرهنگ بازنشسته خیلی مودبه اصلا ادمی نیس دنبال هوس بازی باشه ولی چیزی که دوستمو میتونه اینه هیچ حرفی از اینده نمی زنه میگه دوست دارم میگه عشقم و.... ولی از اینده اصلا