2777
2789
عنوان

دوس پسر دوستم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 80 پست
والا یه دکتر به پست من خورد گفت خانوادم سطح پایینن و یدونه من دکتر در اومدم!بماند ک خودش بسیار ادم ع ...

ربطی نداره گلم‌من برادرام دوتاشون پزشکن یکیش هفتگی دوس دختر عوض میکنه اون یکی ۳۲ سالشه به تنها چیزی فک نمیکنه؟ ازدواج خیلی سربزیر و خوب

من‌کاربر همسترک‌سابقم اگه بشناسی داستان زندگی خودمو برادرامو گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه دکتر به پست من خورد گفت خانوادم سطح پایینن و یدونه من دکتر در اومدم!بماند ک خودش بسیار ادم ع ...

😁😁ببین اتفاقا اغلب اینطورن ولی حدیث داریم پول عیبهارو میپوشونه

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

دانشجو پزشکیه هنوز؟ شاید مخواد درسش تموم شه بعد

اره میگم‌که استاجر هس نه بحث این نیس بیاد الان خواستگاری دوستم

دوستم بود بیش بابا اینه که چرااز اینده هیچی نمیگه  برا زندگیم میخوامت از اینده و.... مثلا میگه همش دوست دارم تو بهترینی و... اما از اینده هیچی نمیگه

من پامو گذاشتم رو خرخره دوست پسرم😂😂

همش گفت بذار آزمون تخصص که دادم بعد بیام گفتم اصصصصصلا حرفشم نزن.

با اینکه خیلی تحت فشاره

عزیزم دختره که این وسط ضرر میکنه وگرنه پسرا از خداشونه!

تمام پس اندازش تو یه هفته خرج شد رفت پول طلا و محضر و گل و...

اتفاقا این مسائل غرور بردار نیست

پسره ۲۴ دختره ۲۱ پسره خیلی ادم متین و مودبی هست باباشم سرهنگ بازنشسته خیلی مودبه اصلا ادمی نیس دنبا ...

ببین بهش بگو همین امروز بهش پیام بده بگه اون خاستگارم باز تماس گرفتن اصرار دارن بیان خاستگاری

خانوادمم جوابشون مثبته و فلان

ببینه عکس العملش چیه

یا میگه خب بگو بیاد و خوشبخت بشی و فلان

یا میگه اجازه نده بیاد و ...

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸

باید بگه من دوس دارم رابطم هدفدار باشه و بعد مدتی ازدواج کنم

اینجوری خودشو بالامیگیره و نظر اونم میپرسه زیر پوستی

نه اینکه بپرسه منو چرا میخوای

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
خب قرار نیس هر دوستی با ازدواج ختم بشه شاید فقط برا دوستی باهمن اگ اینجور نبود خب بهش میگفت

این وسط دوست من داره خواستگارش رد میکنه و اون پسر واقعا خوب بود واقعا. وقتی میگه دوست دارم  عاشقتم  پس احتمالا میخوادش نمیدونم ولی دوستم همش تو فکر دو دله اگه هیچ وقت نخواد بگه من چیکار کنم

ربطی نداره گلم‌من برادرام دوتاشون پزشکن یکیش هفتگی دوس دختر عوض میکنه اون یکی ۳۲ سالشه به تنها چیزی ...

قبول دارم منم در جواب اینکه گفتن چرا همه دکتر خانواده اصیل دارن و خیلی خوبن گفتم... همه جور ادمی هس دکتر هم افراد این اجتماع هستن با همون خوبی ها وناراحتی هاشون

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
ببین بهش بگو همین امروز بهش پیام بده بگه اون خاستگارم با تماس گرفتن اصرار دارن بیان خاستگاری خانواد ...

اینم خوبه . مرسی البته اگه این خانوم راضی بشه دروغ بگه . من هزار بار گفتم بگو مهران(یعنی داداش من که رزیدنت قلبه)میخوادم چی بگم میگه من دروغ نمیگم😒