2777
2789
عنوان

دوس پسر دوستم🙄

1307 بازدید | 80 پست

دوستم یه ساله با یه پسر دوسته پسره پزشک هست البته هنوز استاجر هس خانواده دار اصیل مودب باشخصیت و همچنین پولدار . دوستم هی دو دله میگه چرا تو این یه سال یه کلمه از اینده حرف نزده از زندگی اینده نامزدی هیچی بهش خیلی ابراز علاقه و اینا میکنه اما هیچ حرفی نزده دوستمم الانم یه خواستگار دندون پزشک داره ردش کرده میگه نمیدونم چیکار کنم میگم بش بگو منو برا چی میخوای میگه روم نمیشه و زشته بنظرتون چجور بهش بگه . اینی که خواستگارش بود واقعا عالی بود نمیدونم شاید پسره نخواست ولی دوستم خیلی اونو دوس داره بخاطر اون به این خواستگارش جواب رد داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه پسرای دکتر خانواده اصیل ومودب دارن؟؟؟

پس این دکتر بی وجدان عوضیا همه منم (بعضیاشون)

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

دوستت هم ازاین ور بوم افتاده هم اراون ور بوم میفته در اینده ... دندون پزشکو رد کرذ این پزشکه هم بخاری نداره طوری ک معلوم ☺

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺