2777
2789

سلام  این پیام لیلا هست :

"سلام دوستان نی نی سایتی👋🏻

ازتون خیلی خیلی ممنونم که برای سلامتی همسرم دعا کردید!🌸🌸🌸🌸 حال همسرم شکر خدا خیلی خیلی بهتر و تا ۲ روز دیگه کامل دوران قرنطینش تموم میشه😍😍☺️☺️😭

ان شاالله به بهترین ها برسید و همیشه کنار خانوادتون در پناه خدا شاد و سلامت زندگی کنید🤗🤗

مراقب مدافعان سلامت خیلی خیلی باشید و لطفا حتما ماسک بزنید و از رفتن به مجالس غیر ضروری صرف نظر کنید

با محبت تمام ، لیلا🤗"

دوستان من هم ممنونم بابت دعاهاتون... ان شاء الله به حاجت دلتون برسید 

پ.ن: مربوط به پست قبل

پ.ن۲: دوباره بگم که من دوست لیلا هستم و در حقیقت اکانت مال من اما بدلایل طولانی یه مدت دست لیلا بود و پست ها(به جز دوتای آخری) و پروفایل هم مال خود لیلاس😅

لطفا اکانت پاک شود
سلام لیلا جون خوبه؟؟ همسرشون چطور؟؟ 🥰

سلام

شکر خدا بله ... لیلا می گفت علی آقا بعد از اینکه مرخص شد یه چند روز تو خونه قرنطینه موندش که مطمئن بشن حالش کامل خوبه... الان شکر خدا هردوشون حالشون خوبه و سر کار و زندگیشونن😊 ممنون از محبتتون🦋🌹 

لطفا اکانت پاک شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لیلا جون خوبه؟؟ همسرشون چطور؟؟ 🥰

حالا لیلا گفت شاید تا چند روز آینده یه سر بزن اینجا یه تاپیک بذاره... شایدم وقت نکنه ولی گفت امکانش هست...

لطفا اکانت پاک شود