2777
2789
عنوان

با مردی که دروغ میگه چه رفتاری بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست

ببین اینا خانوادگی عادت دارن به دروغ ینی تا جایی ک دروغ باشه راست نمیگن

خانواده شوهر منم همینطورن  ینی تو چشت نگاه میکنن دروغ میگن شوهر منم همینطوره ولی برام اصلا مهم نیست عادت کردم الان دیگه  کمتر میپرسم  و ببینم دروع میگه گوش نمیدم ب حرفاش 

مثلا چند وقت پیش تد برادرشوهرم بود جاریم کیک گرفته بود رفته بودن اونجا  بعد تولد خاهرشوهرام اومدن خونمون گفتم فلانی تولدش بود کیک گرفته بودن اومدن اونجا  دوتاشونم برگشتن گفتن نه 

فرداش جاریم گفت  اره رفتیم اونجا  😨😨😨😨😨😨

میگم من ب حرفاشون گوش نمیدم هیچی هم نمیپرسم ازشون اینم یهو از دهنم در رفت پرسیدم  بعدش ب روشون زدم دروغ گفتین   اونا هم پوست کلفت گفتن نه  اخه اصلا ننشستن زود رفتن 😠😠😠😨😨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینا خانوادگی عادت دارن به دروغ ینی تا جایی ک دروغ باشه راست نمیگن خانواده شوهر منم همینطور ...

آخه تولد فرق میکنه با پول یواشکی غرض گرفتن یا مثلا کادو های عروسیمو برداشتن یا پول پیش خونه رو دروغ گفتن 

من به دروغهای کوچکشان اهمیت نمی دم 

😍خدایا مرسی😍
آخه تولد فرق میکنه با پول یواشکی غرض گرفتن یا مثلا کادو های عروسیمو برداشتن یا پول پیش خونه رو دروغ ...

اون مثال بود نمونه کوچیک 

وگرنه زیاده  بشینی فکر کنی  داعون میشی 

یک بار  باهاش حرف بزن بگو فکر نکن نمیفهمم دروغ میگی  نکون بخوری متوجه همه کارات میشم به روت نمیارم دلیل نیست ک نمیدونم پس مواظب  حرکتات باش 

از این به بعدم وقتی میبینی دروغ میگه یه نیشخند براش بیا و بلند شو برو 

اینا تو ریشه شونه  نمیتونه کنار بزاره 😥😥😥😥😥