مرجلت مدیر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1940 عنوان با مردی که دروغ میگه چه رفتاری بکنم | مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست شوهرم دروغ زیاد بهم میگه نمی دونم چکار کنم من اصلا به این چیزا عادت ندارم از دروغ متنفرم شما اگه بودین چیکار می کردین 😍خدایا مرسی😍 1399/05/01 | 08:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرجلت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1940 صبر کن ببین چی میگه باشه مرسی عزیزم 😍خدایا مرسی😍
مرجلت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1940 من نتونستم کنار بیام جداشدم من اصلا به این موضوع عادت ندارم تو این دو سال که تو خودشون هستم خیلی چیزا رو که به من مربوط بوده لازم پنهان کردن نمیدونم واقعا چیکار کنم 😍خدایا مرسی😍
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14906 من اصلا به این موضوع عادت ندارم تو این دو سال که تو خودشون هستم خیلی چیزا رو که به من مربوط بوده لاز ... بچه دار نشو فقط،..تو رو خدا
مرجلت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1940 بچه دار نشو فقط،..تو رو خدا بچه دار نمیشم ولی ازدواج دوممه نمیخوام جدا شم ولی چیکار کنم که درست شه یعنی نمیشه؟ 😍خدایا مرسی😍
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7669 من اتفاقی تو گوشیش خوندم هیچوقت گوشیش رو نگاه نمی کردم یعنی باهمه که پیامتشو خوندم؟ این دفعه رو میخوای ب روش نیار غیر مستقیم بگو از دروغ متنفری و تمیتونی کسی ک بهت دروغ میگه رو ببخشی نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
مرجلت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1940 این دفعه رو میخوای ب روش نیار غیر مستقیم بگو از دروغ متنفری و تمیتونی کسی ک بهت دروغ میگه رو ببخشی قبلا غیر مستقیم گفتم این بار دیگه مستقیم پیام دادم گفتم که بفهمه هر نیستم اما خونده ولی جواب نداده 😍خدایا مرسی😍
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7669 قبلا غیر مستقیم گفتم این بار دیگه مستقیم پیام دادم گفتم که بفهمه هر نیستم اما خونده ولی جواب ... الان ترسیده احتمالا میخواد جمعش کنهخوب کردی باید به روش میوردی نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14906 بچه دار نمیشم ولی ازدواج دوممه نمیخوام جدا شم ولی چیکار کنم که درست شه یعنی نمیشه؟ متاسفانه نمی تونی...هر کی هم بگه درست میشه تلاش کن بی خود میگه...
مرجلت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1940 الان ترسیده احتمالا میخواد جمعش کنه خوب کردی باید به روش میوردی دیشب پیام به خواهرش رو خوندم فهمیدم همیشه سر این خواهرش دعوامون میشه من حقم نیست بفهمم این پول چی شده هزار بار بهش گفتم از دروغ متنفرم خیلی اعصابم خورده بخدا مامان و باباش هم تا حالا به من دروغ گفتن در حالی که بهم مربوط بوده 😍خدایا مرسی😍
مرجلت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1940 متاسفانه نمی تونی...هر کی هم بگه درست میشه تلاش کن بی خود میگه... چی بگم 😍خدایا مرسی😍
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7669 دیشب پیام به خواهرش رو خوندم فهمیدم همیشه سر این خواهرش دعوامون میشه من حقم نیست بفهمم این پو ... وقتی میبینی عادت دارن دروغ بگن هرجور شده بهشون بفهمون ک حرفاتون برام سند نیست و همش دروغه نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
مرجلت مدیر استارتر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1940 وقتی میبینی عادت دارن دروغ بگن هرجور شده بهشون بفهمون ک حرفاتون برام سند نیست و همش دروغه کاری به کار اونا دیگه ندارم رفت و آمدم کم دارم دیگه باهاشون بخاطر پنهان کاری هاشون ولی امیدوارم که شوهرم درست بشه 😍خدایا مرسی😍
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7669 کاری به کار اونا دیگه ندارم رفت و آمدم کم دارم دیگه باهاشون بخاطر پنهان کاری هاشون ولی امیدوا ... از تعهد بگیرباهاش حرف بزن اتمام حجت کن نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢