2777
2789
عنوان

با مردی که دروغ میگه چه رفتاری بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نتونستم کنار بیام جداشدم 

من اصلا به این موضوع عادت ندارم تو این دو سال که تو خودشون هستم خیلی چیزا رو که به من مربوط بوده لازم پنهان کردن نمیدونم واقعا چیکار کنم 

😍خدایا مرسی😍
من اتفاقی تو گوشیش خوندم هیچوقت گوشیش رو نگاه نمی کردم یعنی باهمه که پیامتشو خوندم؟ 

این دفعه رو میخوای ب روش نیار غیر مستقیم بگو از دروغ متنفری و تمیتونی کسی ک بهت دروغ میگه رو ببخشی

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
این دفعه رو میخوای ب روش نیار غیر مستقیم بگو از دروغ متنفری و تمیتونی کسی ک بهت دروغ میگه رو ببخشی

قبلا غیر مستقیم گفتم این بار دیگه مستقیم پیام دادم گفتم که بفهمه هر نیستم 

اما خونده ولی جواب نداده 

😍خدایا مرسی😍
قبلا غیر مستقیم گفتم این بار دیگه مستقیم پیام دادم گفتم که بفهمه هر نیستم  اما خونده ولی جواب ...

الان ترسیده احتمالا میخواد جمعش کنه

خوب کردی باید به روش میوردی

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
الان ترسیده احتمالا میخواد جمعش کنه خوب کردی باید به روش میوردی

دیشب پیام به خواهرش رو خوندم فهمیدم همیشه سر این خواهرش دعوامون میشه 

من حقم نیست بفهمم این پول چی شده 

هزار بار بهش گفتم از دروغ متنفرم 

خیلی اعصابم خورده 

بخدا مامان و باباش هم تا حالا به من دروغ گفتن در حالی که بهم مربوط بوده 

😍خدایا مرسی😍
دیشب پیام به خواهرش رو خوندم فهمیدم همیشه سر این خواهرش دعوامون میشه  من حقم نیست بفهمم این پو ...

وقتی میبینی عادت دارن دروغ بگن هرجور شده بهشون بفهمون ک حرفاتون برام سند نیست و همش دروغه

وقتی میبینی عادت دارن دروغ بگن هرجور شده بهشون بفهمون ک حرفاتون برام سند نیست و همش دروغه

کاری به کار اونا دیگه ندارم رفت و آمدم کم دارم دیگه باهاشون بخاطر پنهان کاری هاشون 

ولی امیدوارم که شوهرم درست بشه 

😍خدایا مرسی😍
کاری به کار اونا دیگه ندارم رفت و آمدم کم دارم دیگه باهاشون بخاطر پنهان کاری هاشون  ولی امیدوا ...

از تعهد بگیر

باهاش حرف بزن اتمام حجت کن