2777
2789
عنوان

کسی ناف بچش اینجوری شده؟

513 بازدید | 28 پست

بچم ۳۷ روزشه .نافش دهمش افتاد و کاملا خوب شده بود..امروز دیدم باز شده و یه چیزی  داخل نافشه.بردم دکتر گفت گوشت اضافست و الکل بزن تا خشک بشه اما بازم نگرانم ..کسی اینجوری بوده؟چیکارکردین😢

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

وای خدا چه کوچلوعه خدا حفظش کنه

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

شبیه چرکه

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چه کوچلوعه خدا حفظش کنه

مرسی عزیزم

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

الکل بزن و پماد چشم خوب میشه

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

یه دکتر دیگه ببر خیال خودت رو راحت کن منتها به دکتر دوم نگو قبلا پیش یه دکتر دیگه بردیم و فلان گفته بزار تشخیص خودش رو بگه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
دختر من اینجوری شد روشو باز گذاشتم تا خشک بشه

یعنی لباس تنش نمیکردی‌؟همین شکلی بود؟چقدر طول کشید خوب بشه

پسر دوستم اینجوری شد نافش ..خودم بردم دکتر ..گفت گیره نافشو محکم نزدن هوا کشیده ..خودش دوبار دارو زد ...

همین شکلی بود؟چی زد به نافش؟به من گفت اول الکل بزن اگه خشک نشد بتادین

اره دقیقا مثل دخترم خیلی ترسیدم بعد خواستم ببرمش دکتر نشد برم طبیعیه خوب شد 

جدی؟یعنی نبردی دکتر خودش خوب شد؟اگه ببرم حمام ایرادی داره یانه