2777
2789
عنوان

کسی ناف بچش اینجوری شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 28 پست
همین شکلی بود؟چی زد به نافش؟به من گفت اول الکل بزن اگه خشک نشد بتادین

ببین اون نافش کاملا خیس بود ..گریه میکرد یهو یه چیزی ابکی میزدبیرون عین عفونت 

نمیدونم دکتر خودش دارو زد گفت برو فردا بیا .دوباره رفته بود دارو زده بود کامل خوب شد .پسرش ماشالا الان ۱۶سالشه 

الکل سفید بزن شما .اگه کرج بودی ادرس میدادم بری پیش همون دکتره 

ببین اون نافش کاملا خیس بود ..گریه میکرد یهو یه چیزی ابکی میزدبیرون عین عفونت  نمیدونم دکتر خو ...

اهاخداحفظش کنه..نه من مشهدم.ممنون

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینقد ترسیده بودم بعد از ترس کرونا نمیبردمش دکتر بعد خوب شد کامل بسته شد اخه دخترم نافش با پوشک برید هنوز خشک نشده بود خونریزی هم کرد خیلی ترسیده بودم فقط گریه میکردم بعد تو نت سرچ کردم عکسای شبیه ناف بچم دیدم مرحله های بعد که چطور بسته میشه بود خیالم راحت شد یه چیز کاملا طبیعیه 

خدایا خستم 
عزیزم بهش هیچی نزن ترخدا علکی سرخود چیزی نذار براش چیزی نیس کاش عکس داشتم بهت نشون میدادم ناف دخترمو ...

سرخود که چیزی نمیزنم فعلا همون الکلی که دکتر گفته رو دارم میزنم ولی خب فردا چهلشه میخوام ببرم حمام خیلی نگرانم که بدتر نشه🙁کاش عکس داشتی ببینم .اونم دقیقا همینشکلی بود؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
من اینقد ترسیده بودم بعد از ترس کرونا نمیبردمش دکتر بعد خوب شد کامل بسته شد اخه دخترم نافش با پوشک ب ...

آها خب پس فرق داره با ناف پسر من .این کامل افتاد و بسته بود الان دیدم اینجوری شده 

سرخود که چیزی نمیزنم فعلا همون الکلی که دکتر گفته رو دارم میزنم ولی خب فردا چهلشه میخوام ببرم حمام خ ...

بخدا همین شکلی بود دخترم الان سه ماهشه خوب میشه من بیمارستان بهم گفتن هیچی نزن نه الکل نه بتادین نه هیچ چیز دیگه خود بخود خوب میشه

خدایا خستم 
بخدا همین شکلی بود دخترم الان سه ماهشه خوب میشه من بیمارستان بهم گفتن هیچی نزن نه الکل نه بتادین نه ...

آها خب پس خداروشکر .تواون زمان حمام هم بردیش یانه؟منم گفته بودن چیزی نزن ولی کاش گوش نمیدادم 

آها خب پس فرق داره با ناف پسر من .این کامل افتاد و بسته بود الان دیدم اینجوری شده 

اره طبیعیه خو بچت بهتره اوضاعش ولی دقیق همین شکلی شد بعد چند وقت خوب شد حمومش بده با دسمال خشکش کن بعد سشوار بکش از پشت لباس بدنشو سر یه هفته خوب خوب میشه

خدایا خستم 
اره طبیعیه خو بچت بهتره اوضاعش ولی دقیق همین شکلی شد بعد چند وقت خوب شد حمومش بده با دسمال خشکش کن ب ...

سشوارازرو لباس بگیرم ؟مرسی عزیزم لطف کردی دعا کن خوب بشه..کولیکم داره طفلک همش زوررر میزنه