2777
2789

اینکه چجور با  فیلم و بازی وارد خانواده داماد  شد بماند 

الان داماد بیماری سختی گر فته دامادی که همه دخترای فامیل آرزوی همسریش رو داشتن همه از ادب و معرفت و اخلاق خوبش و کاری بودنش و با وفاییش خبر داشتن اما پدر احمق داماد با گیجیش این زن رو وارد این خانواده کرد 

بعد ازدواج این زن نامرد اونقدر از لحاظ مالی بهش فشار آورد برای خرید وسایل خونه و طلاهای زیاد هر هفته یه لباس جدید غذاهای گرون بیرون رفتنای زیاد اخلاق وحشیانه و مرموزانه و بدش اونقدر فکر و خیال اوند تو سرش و مشکلات که قبلا داشت مریض شد 

الان همین زن فقط و فقط به فکر خودشه تمام سرمایه پسره و به نام خودش کرده بجز یکی که اونم بدنبالش به بچش جوری یاد دادن که بچه ای  که عاشق باباش بود الان میگه من بابای جدید میخوام این چیه مریضه 

کل روز تو تفریح و خریدن و از پول خود این پسر راضی نیستن براش کاری کنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پس هیچ مشکلی نداره؟؟؟مشکل اصلی متاسفانه خود اون آقا پسره   عزیز اون پسر اعتماد بیجا کرده اولا میتونست از اول زندگی درست مدیریت کنه همون اول هر روز هرروژ نجومی خرج زنش نکنه پس انداز کنه یا هرچی داره بنام زنش نکنه... 

انگار روال زندگیه اون خانوم‌ اونجوری بوده و آقا هم قبول کرده ادامه داده و الانم که آقا مریض احوال اون خانوم داره به همون روال زندگیه سابقش ادامه میده

اون پس هیچ مشکلی نداره؟؟؟مشکل اصلی متاسفانه خود اون آقا پسره عزیز اون پسر اعتماد بیجا کرده اولا می ...

بله پسر آروم و با شخصیته چرا من شاهد بودم که پسر میخواست جلوشو بگیره اما دختر اونقدر بی شخصیت بود که به فامیلای خودش گفت ک دعوا راه انداخت دختره آدم زورگو و حرف نفهمیه پسره بعد از یه مدت نتونست جلوش بایسته از طرفیم دختره جوریه که جلوت بدی نمیکنه اما پشتت ممکنه هر کاری بکنه

بله پسر آروم و با شخصیته چرا من شاهد بودم که پسر میخواست جلوشو بگیره اما دختر اونقدر بی شخصیت بود که ...

خدا ان شالله  به آقاپسر سلامتی برگردونه🤲🤲🤲 

ببخشید سطح خونواده دختر بالاتره؟ چون گفتی به فامیلاش گفته و دعوا راه انداختن برا همین پرسیدم چون ماها که سطحمون متوسطه بفرض به فامیل همچین چیزی بگیم میگن خب شوهرت حق داره هر روز هروز که نمیشه اینقد خرج کنی 

پس باید صبر کنیم تا ببینیم خدا جیکار نیکنه

از وقتی دیدم اونهمه کودک بیگناه تو غزه کشته شدن دیگه فکر میکنم خدا واقعا کاری نمیکنه هر وقت دست به دعا میشم یاد اونهمه آدم که کشته شدن میوفتم فکر میکنم خدا واقعا کاری نداره