2777
2789

من الان ۳۶سالمع 

توی سن پایین ازدواج کردم با اینکه دریم خوب بود به خاطر خانواده سنتی توی سن پایین ازدواج کردم و درگیر مسیولیت شدم برای همین نتونستم برم سمت رویام 

بعد از چند سال با بچه شروع کردم به درس خواندن و لیسانس کامپیوتر گرفتم چون دانشگاه پیام نور شهرمون این رشته رو داشت و غیر حضوری بود می تونستم هم از بچم نگهداری کنم هم درس بخونم 

من همیشه رویام پزشکی بود الان آزمون لیسانس به پزشکی شرایط ستایش رو برداشته دلم می خواست بخونم ولی حس می کنم توی این سن شروع از صفر خیلی برام سخته 

مخصوصا الان که دو تا بچه دارم 

ولی رویای ولم نمی کنه همه اش توی حسرتشم 

یه شغل مربوط به رشته ام هم دارم .

نمی دونم چی کار کنم 

یه روز میگم می خونم تا حسرتش توی دلم نمونه 

یه روز میگم نه دیگه از سن و شرایط من با دو تا بچه گذشته بهتر روی شغل الآنم و پیشرفت توی همین مسیر تمرکز کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هیچ وقت دیر نیست مهم علاقته که دنبالش کنی موفق هم میشی

اما همه چیزا با هم نمیشه

پزشکی خیلی سخته نمیشه هم شغلتو داشته باشی هم درستو باید یک دله بشی و یکیشو انتخاب کنی

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مدرک زبان داری؟

اون همه منابع رو میتونی بخونی؟

شما اصلا نمیدونی ویروس و باکتری و قارچ و فیزیولوژی  و بیوشیمی چقدر سنگین درساش 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

هر برنامه ایی داری بگومن ازت بزرگترم

راستش این رویای پزشکی دست از سرم بر نمی داره 

راستش همین الان هم کتاب های آناتومی و فیزیولوژی رو که می خونم کلی لذت می برم ازش 

ببین انگیزه ام به خاطر جایگاه اجتماعیش نیست یا پولی که در میاری من خود این دانش رو دوست دارم طوری که حتی یک درصد به دندان پزشکی یا پیراپزشکی فکر نمی کنم 

ولی خوب با دو تا بچه شروع تو این سن به نظرم اشتباهه 

نمی دونم چی کار کنم 

یه دل می گم ولش کنم 

یه دل میگم اگر ولش کردم تا آخر عمر حسرتش تو دلم می مونه و همیشه تو همین شرایط می مونم

عزیزم هیچ وقت دیر نیست مهم علاقته که دنبالش کنی موفق هم میشیاما همه چیزا با هم نمیشهپزشکی خیلی سخته ...

نه فعلا یه شغل نیمه وقت دارم 

اگر قبول بشم که صد در صد دیگه اینجا نمی‌رم 

ولی شاید استرس شکست دوباره داره جلوم رو میگیره

اگه واقعا دوسش داری انجام بده حداقل یک عمر حسرت رو دلت نمی‌مونه ...به رویاهات فکر کن

خودم هم فکر می کنم اگر ولش کنم همیشه توی همین حالت می مونم سالها از دوران نوجوونیم گذشته درس دیگه ای خوندم بچه دار شدم سر کار رفتم ولی هیچ وقت این رویا رو فراموش نکردم و ولم نمی کنه

خودم هم فکر می کنم اگر ولش کنم همیشه توی همین حالت می مونم سالها از دوران نوجوونیم گذشته درس دیگه ای ...

منم از شما بزرگترم تازه دوساله یک کاری رو شروع کردم حداقل این حسرت رو ندارم که انجام ندادم