2777
2789

سلام 

من خیلی ساده بودم و البته هنوزم هستم,خیلی از آدمای با سیاست و زرنگ و قوی خوشم میاد,  من با یه نفر دوست بودم دوران جاهلیت, این آقا خواست دیگه کات کنیم باهم میدونین چی گف ؟؟

گفت دایی های دختری که قبلا رفتم خواستگاریش گفتن حتما باید بیای این دخترو بگیری وگرنه میکشیمت,  منم چون نمیخواستم آسیبی بهش برسه  وخیلی دوسش داشتم در کمال اسکولی باور کردم و قبول کردم که کات کنیم بدون هیچ حرفی, خخخخخخ

و شب روزم گریه شد

تباهی بودی 😐😂😂

چند سالت بود ؟

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 من از بچگی تا الان خیلی اسگول بودم دلم میسوزه برا خودم 😐

یه پسری بود در حد چت بهش میگفتم داداش بعضی وقتا حرف چرت میزد دری وری میگفتم خفه میشد یبار یکاری کرد اینقدر گریه کردم یادم می افته خیلی اعصابم خورد میشه 😂

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

من یه بار جواب مزاحم تلفنیم دادم فکر کردم گناه کبیره کردم عذاب وجدان داشتم فکر میکردم دیگه پاک نیستم😂😂در عین حال میخواستم قرطی هم باشم میرفتم تو خوته ارایش میکردم به مامانم قول میدادم فقط تو خونه بعد میزاشتم تهش بمونه که عصر برم تو کوچه با بچه ها یه بار مامانم دیدم جلو همه دادی زد سرم همون جا واداشتم که پاک کنم 😂😂😂فکر میکردم خیلی زرنگم 

تو دیگه خیلی نوبر بودی😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من با یه پسره دوست بودم تلفنی اون مشهد بود من کرج😅 دوسه خط،عربی خوند گفت تکرار کن منم گفتم یهو گفت تموم شد دیگه صیغه ات کردم الان زن منی😐 اقاشب و روزم شده بود گریه ک چجوری طلاق بگیرم😂😂

تازه میترسیدم حامله شم😶

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
من یه بار جواب مزاحم تلفنیم دادم فکر کردم گناه کبیره کردم عذاب وجدان داشتم فکر میکردم دیگه پاک نیستم ...

من توأم؟ یا تو منی؟؟؟    من موقع جواب دادن به مزاحم تلفنی صدا و دستام ملرزید چندبار گوشی از دستم میوفتاد

من توأم؟ یا تو منی؟؟؟    من موقع جواب دادن به مزاحم تلفنی صدا و دستام ملرزید چندبار گوشی ا ...

خب چجوری دوست میشدی با پسره😂😂؟

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

😐 طفلکی 😑

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
من با یه پسره دوست بودم تلفنی اون مشهد بود من کرج😅 دوسه خط،عربی خوند گفت تکرار کن منم گفتم یهو گفت ...

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤