2777
2789

بزرگترين ظلم و خودم به خودم كردم

با گوش ندادن به حرفاى مادر پدرم و دوستاى ناباب

تو سن نوجوونى وارد راه اشتباه شدم و از درس افتادم.بالاخره خودم و جمع و جور كردم.ولى بهترين سالهام و از دست دادم و اينكه مطمىنم اگه سر به زير ميبودم و درسم رو ميخوندم حتما رشته بهتر قبول ميشدم و موفق تر بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر و پدرشوهرم 

میتونستیم الان با پول خودمون خونه دار باشیم ماشینمون زیر پامون و وسیله هم میخریدیم 

وبی الان هیچ کدوم رو نداریم و کلی بدهی داریم 

حقیقتا هیچ وقت نمیبخشمشون کاش خدا همین طوری بهشون برگردونه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

به نظرمن بزرگترین وبدترین ظلم ها رو خودمون به خودمون میکنیم وقتی که مظلوم میشیم ودیگران به خودشون اجازه میدن با ما هر کاری دلشون خواست بکنن،،،،عزیزان دنبال ظالمای زندگیتون نباشین خودتون رو محکم وقوی کنید تا اطرافیان به خودشون اجازه ظلم کردن رو ندن

ما ملت امام حسینیم💚💚
شوهرم مثه یه دشمن خونگی بعد اون همه عشقی که به هم دادیم بهم خیانت کرد باهاش زندگی میکنم فعلا چه ...

خیلی درد ناکه ...مار تو استینت پرورش می‌دادی ...منکه حالا تعبیر خوابایی که می‌دیدم و مفهمم ...یکسره خواب مار می‌دیدم...دشمنم شوهرم بود و نمیدونستم😢😢😢

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

خواهرم... خیلی بدی کرد بهم... بچه که بودم مامان و بابامو از چسمم مینداخت که اینا پیرن چیزی نمی فهمن. پدرم مریض بود مدام خودش و شوهرش خون به دلمون کردن یه نفر نبود بابامو ببره دکتر... بابا که فوت شد من سنم کم بود سر تقسیم ارث سر من و مامانم کلاه گذاشت... موقع ازدواجمم تا تونستن اذیت کردن و انواع توهینها به من و شوهرم... الان من وضع زندگیم خوبه خدا رو شکر همش میاد میگه تو خواهرمی دوستت دارم و اینا... ولی میدونم دروغ میگه. شوهرم نمیذاره باهاش کات کنم میگه یه خواهر بیشتر نداری. 

دقیقا مثل من،کارش باعث شد زندگیم به کل تغییر کنه،سرنوشتمو بهم ریخت نکبت ایکبیری😀😀

چوبشو خورد؟!امیدوارم خورده باشه

برا منک خدا جوری زده هنوز نتونسته بلند بشه تنها دلخوشیم اینه ک خداحواسش بهم بود مظلومیتم رو دید

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
خواهرم... خیلی بدی کرد بهم... بچه که بودم مامان و بابامو از چسمم مینداخت که اینا پیرن چیزی نمی فهمن. ...

چقد پست

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

همه از خودی خوردیم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
عزیزم از کجا فهمیدی دعات کرده؟شوهرمو دوستش برده پیش یه دعانویس ما یمدت طولانی افتاده بودیم توی بدبیا ...

اره امکانش زیاده،برو باطل کن نزارزندگیت خراب بشه،دعای حرز،امام جواد،بنویس بزن سردر خونتون توکاغذکاهی بامداد،جوری بزن کسی نبینه

میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
 فک کنم بعضی وقتا درست میگن

واقعا ما هیچ دشمنی نداشتیم و اینکه میگه یه تیکه از لباسشو داده حتی......بنده خدا اصلا پولی نخواسته طلسم گشا داده بهش.ولی دارم دیوونه میشم که کی بوده

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه

دوستان اگر رفت پربازدید برام دعا کنید نفری یه صلوات مهمونم کنید خیلی محتاجم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...