2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره والا نمیدونم چطور وجدانش قبول میکنه و چه رویی داره که باز میگه خواهر جان دوستت دارم

چه دل بزرگی داریا من بودم عقده هفت جدو ابادمو روش خالی میکردم..حالا باز خواهرته دیگه..کات نکن ولی هراز گاهی برین بش😡 زنیکه فک نکنه دور از جون خری

از کجا میدونی عذاباشو کشید؟؟؟

خبرا میرسه بعد من  خیلی زود ازدواج کرد بچه دار شدن همچنان من عذاب روان تولد یسالگی بچش تصادف کردن خانم و بچش فوت شدن خودش رف کما یمدت ،بعدشم مقصر بود افتاد زندان 

به سال نرسیده ازدواج مجدد کرد خانمش خیانت کرد بش جدا شد الانم یه کارتن خوابه

منم بعضی وقتا خواب مار میبینم .اما اخه با کسی کاری نکردم باهام بخان دشمنی کنن

منم کاری نکرده بودم ...ولی همش تو خونه ام خواب مار می‌دیدم ...فک میکردم خواهرای شوهرم هستن نگو خود شوهر خائنم بود...

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
اره امکانش زیاده،برو باطل کن نزارزندگیت خراب بشه،دعای حرز،امام جواد،بنویس بزن سردر خونتون توکاغذکاهی ...

من سقط کردم شوهرم دوبار تصادف کرد اصلا روزگارمون سیاه شده بود که دوستش بزور بردش ولی دلم شکسته از روی حسم میدونم کیه چون دیدم دعا میکنه ولی منم مثل شما اصلا نمیتونم ببخشمش خدا لعنت کنه ادمای مریضو

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
منم بعضی وقتا خواب مار میبینم .اما اخه با کسی کاری نکردم باهام بخان دشمنی کنن

تو کاری نکردی ولی بقیه کار دارن با تو...

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
خیلی درد ناکه ...مار تو استینت پرورش می‌دادی ...منکه حالا تعبیر خوابایی که می‌دیدم و مفهمم ...یکسره ...

آره منم دقیقا خواب مار میدیدم

شوهرم مثه یه حیوون باهام رفتار کرد

خدا جواب زجری که بهم داد و بهش بده