2777
2789
اتفاقا اون قدیما خیلی عالی بود اینجا همه مثل دوست بودن حتی قرار هم میزاشتن بیرون همدیگرو میدیدن ک ...

چون عضو کم بود الان بخان قرار بزارن ورزشگاه ازادی باید قرق کنن😂😂😂

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

یادمه تازه عضو شده بودم تو ی تاپیکی نظر خودمو نوشتم بعد یکی از کاربرا بهم گفت «عضویتت مبارک😏»

یعنی تیکه انداخت که تازه واردی چرا نظر میدی منم فکر کردم داره تحویلم میگیره کلی ازش تشکر کردم😂😂😂

جالبه خودش فقط ی ماه زودتر از من عضو شده بود

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که ندیدیم

با سابقه 9 سال دمت گرم مثل بعضیا جوگیر نشدی

واقعا چی فکر کردن بعضیا ؟؟

اینجا دنیایی مجازیه چه فرقی میکنه دیر و زودش

من چند سال خواننده بودم فقط بعد فهمیدم باید ثبت نام کنم 😁

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
با سابقه 9 سال دمت گرم مثل بعضیا جوگیر نشدی واقعا چی فکر کردن بعضیا ؟؟ اینجا دنیایی مجازیه چه فرقی ...

منم..نمیدونستم عضویت ب همین اسونیه 

از سال ۹۴ اولین حاملگیم خواننده خاموش بودم تا ۹۷ 

عضویتمم خیلی باحال بود اینجا لینک گروه تلگرام گذاشتن  منم ذوق کردم کپی کردم تو تل رفتم تو گروه 

کلی هم چت و فلان..فردایی پاشدم دیدم گروهو پاک کردن

خورد تو ذوقم اومدم تلاش کردم برا عضویت و موفق شدم😂

وااااا🙁