2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه مدت نبودم دوباره اومدم تو سایت ولی کاربریتون یادم نمیاد

منم تاحالا ندیدمت برام جالب بود چون اولین بار میبینمت🤗

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
خوش بحالت سابقه دار شدی بهت حسودیم شد...!!!😂😂😂

حسود حسود کنج بغل 😂😂😂

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
نه بابا تاپیکاتو نمیگه. بالای تاریخ عضویت نوشته تعداد پست. مال شما 93 تاست الان. میگه به نسبت عضویتت ...

والا من تازه یه ماهه با نی نی سایت اشنا شدم دیدم کاربریمو زده ۹۶ اونم کرونا گرفته فکر کنم چت زده

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
تاریخ عضویت من رو دیدی گلم. شما به یه ماه عضویت‌میگین قدیمی آیاااااااا؟

مگه شما یه ماهه که عضوین؟ ۳سال عضو هستین به همین خاطر که تعداد پستاتون کم بود گفتم وگرنه منظوری نداشتم.بیخیال

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
والا من تازه یه ماهه با نی نی سایت اشنا شدم دیدم کاربریمو زده ۹۶ اونم کرونا گرفته فکر کنم چت زده

وااااا😐

من خودم ایمیل تاییدش برام بهمن اومد، ولی اردبیهشت فعالش کردم. برای شما هم حتما سال 96 یا خودتون شماره اتونو وارد کردین یا یکی یه شماره الکی زده اومده برای خط شما برای همین زده 96