2777
2789

سلام دوستان،پیشاپیش مچکرم که وقتتون رو  بهم میدین.میرم سر اصل مطلب.

من 31 سالمه دقیقا،رشته ی تحصیلیم علوم آزمایشگاهیه از دانشگاه تهران!البته لیسانس و به اصرار پدرم کاملا افتادم تو هچل و همون سال اول رفتم دانشگاه و این رشته، 4سال هم کار کردم تو آزمایشگاه بیمارستان ولی بیزاااارررررررم ازش و یه مدت اصلا کار نمیکنم چون وارد هر آزمایشگاهی حتی برای مصاحبه که میشم بدن درد عصبی و حس مرگ میاد سراغم،عصبی و بی انگیزه میشم،شغل و مهارت دیگه ای بلد نیستم،ولی باید کار کنم و دوست هم دارم شاغل باشم،مجردم و تقریبا تو خونه اضافی و بلاتکلیف،خونمونم محیطش زیاد جالب و اروم نیست البته از بچگی همینه اوضاع،به دلایل خانوادگی  هم نمیتونم هیچوقت ازدواج کنم،حالا شما بودین با این اوصاف بازم میرفتین سراغ کار آزمایشگاه؟؟؟یا چه کاری؟؟؟من فقط تنها چیزی که به ذهنم میرسه بسته بندیه لباسه که خب میترسم نکنه محیطش خوب نباشه،وگرنه هیچی بلد نیستم..خیلی ممنونم ازتون.

واقعا نمی تونم درک کنم 

چرا باید شغل با این شرایط براتون بد و حس مرگ داشته باشه ؟

Forgiving someone is easy, trusting them again not   ببخشید ب خاطر لغو دوستیها   خودم دوباره بهتون در خواست میدم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا دختر اینکه خیلی خوبه برو سر همون کارت و حسابی پول دربیار،به خودت تلقین کن کارت را دوست داری،دوست من تو آز کار میکنه اینقدر پز میده که حد نداره

یا امام حسین سه سال بود این موقعها کارهام را میکردم واسه سفر به بهترین نقطه دنیا،چه سخته که امسال اربعین ندارم،تو را به سه ساله ات قسم میدم برام پدری کنی و از خدا بخوای بهم یه بچه صالح و سالم بده و سال دیگه بیارمش پابوست،اگه امضام را خوندید دعام کنید🥺🥺
واقعا نمی تونم درک کنم  چرا باید شغل با این شرایط براتون بد و حس مرگ داشته باشه ؟

سلام،منظورتون اینه شغل خوبیه ؟ اخه خیلی برای خوندنش زحمت کشیدم که حاصلی نداشت چه از حقوق چه از ارامش و بدتر از همه پدرم اجبار کرد ،و اینکه اصلا بیمارستان و اینکارو دوست نداشتم از اول..

ایده ی خاصی ندارم 

ولی با توجه به رشته ات نمیتونی جایی فعالیت کنی که فقط مطالعه و پژوهش باشه؟

مثلا تو محیط دانشگاهی جایی؟

منظورم اینه که شاید با کار عملی تو آزمایشگاه اینقدر سخت میگذره بهت

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

محیط شغلی خوب واس خانوم ها خیلی سخت پیدا میشه کارتو ول نکن ینی چی از کارم بدم میاد پول دراوردن سختهاا بنظرم کارت خیلی خوبه بمون و سعی کن خوشت بیاد چون بعداپشیمون میشی ک چرااینکارو ول کردی

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...
عزیزم چیزی که ادمو عذاب بده کلا چیزه خوبی نیست به مرورم روی روح روان ادم اثر میذاره اون کاره بسته بن ...

دقیقااااااا،بله خودمم میگم ارزش نداره روحم از دست بره...فداااتون.

واااا دختر اینکه خیلی خوبه برو سر همون کارت و حسابی پول دربیار،به خودت تلقین کن کارت را دوست داری،دو ...

ممنونم عزیززززززم،دم دوستتون گرم که کنار اومده با شغلش،مرررسی.

عزیزم انشالله خدا بهترینهارو سرراهت بزاره یه کار که بهش علاقمندی پیدا کنی برا خوشبختیت صلوات فرستادم ...

فدااااات مهربوووون ،منم فرستادم،انشاءالله هممون عاقبت به خیر بشیم.