2777
2789
عنوان

بچها تروخدا بیاین💔💔😭😭

247 بازدید | 12 پست

من مامانم خار پاشنه داره خیلی اذیتش میکنه😭😭😭تروخدا کسی راهکاری چیزی نداره !؟ 

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو پاشو بزاره تو اب نمک هر روز خواهر منم داشت خوب شد با اینکار 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

برو داروخانه چسبشو بگير

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

يه بطري اب رو بزاريد يخ بزنه بعد زير پاش غلت بده با كف پا

قبل اينكه بخاد راه بره پاشنه رو بكوبه زمين 

مچ پاشو بكشه به سمته خودش طوري كه كف پاش كشيده بشه

كفش مناسب بايد بپوشه

اگه دردش شديده بايد دارو مصرف كنه و فيزيوتراپي بره

روغن سوخته ماشین بگیره از تعمیرگاه ماشین  روزی سه بار با همون روغن مالشش بده مادر شوهرمم همینکارو کرد خوب شد 

ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️

تاپیک اخرمو گزارش میزنید؟ براتون صلوات میفرستم

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

طب سنتی دارو داره من اون دارو رو بیشتر قبول دارم.بعدشم با شیشه خالی مربا ۲۰دقیقه بزنید به پاشنه پا.چندبن بار تکرار کنید.شب قبل خواب گوجه برش زده به پا ببنده درد رو میکشه.۱هفته گوجه ببنده.البته شب تا صبح و حتی صبحشم خییلی درد میگیره از گوجه اما واقعا اثرداره.اینا امتحان شدس

چقدر خنده به سیمای شما می آید  
بهش بگو پاشو بزاره تو اب نمک هر روز خواهر منم داشت خوب شد با اینکار 

مرسی 

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم