2777
2789
عنوان

کیک خانگی

181 بازدید | 18 پست

من مهسام یه قنادم که عاشق کارمم انواع کیکهای خامه ای و فوندانتی و مینی کیک و کیکهای عصرانه و کافی شاپی و نان خامه ای و....به صورت روزانه و با بهترین مواد میپزم و تحویل

دوستای عزیزم میدم.😍😍

بتازگی پیج درست کردم نیاز به حمایت شما دوستای گلم دارم لطفا به پیجم سر بزنید و با لایک و حمایتتو منو دلگرم کنید،،تازه قراره کلی آموزشهای باحال و رایگان هم داشته باشیم،پس منتطرتونم😚

حال دلتون خوش و کامتون همیشه شیرین❤❤

حالا چجور منو پیدا کنید این آدرس کلبه شیرین منه👇👇

@mahsa.cake2020

اگه دوست داشتین کیکهای خوشمزه منو امتحان کنین اینجا شماره تماسمو میذارم👇👇

۰۹۳۶۴۳۸۷۳۷۸

عزیزای من لطفا فقط برای سفارش تماس بگیرید و خواهشا وقت من و خودتون که میدونم حتما طلاس رو نگیرید😗😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانال نداری?

منم منتظرم بچهام بزرگ شن راه شما رو ادامه بدم عاشق اشپزی و صد البته قنادیم😍

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
کانال نداری? منم منتظرم بچهام بزرگ شن راه شما رو ادامه بدم عاشق اشپزی و صد البته قنادیم😍

نه عزیزم.منم از بچگی آرزوم بود و هر بار با مخالفت بقیه عقب کشیدم و کلی کارای بیهوده کردم ولی الان پر انرژی شروع کردم و هیچکس نمیتونه جلومو بگیره

چیکار کنیم کیک اسفنجی گنبدی نشه؟ نسبتاشو میتونی بگی؟😊

باید اول از حرارت فرت مطمئن بشی.

دوم اینکه میتونی یه حوله مرطوب دور قالبت بذاری.

سوم تمام موادتو حتما وزن کن.نسبتارو رعایت کن ارد و شکر به یه اندازس.

مثلا برا ۲ تا تخم مرغ آرد و شکر هر کدوم ۵۰ گرمه

باید اول از حرارت فرت مطمئن بشی. دوم اینکه میتونی یه حوله مرطوب دور قالبت بذاری. سوم تمام موادتو ح ...

مرررسی😘😘

من همیشه پودر کیک آماده میگیرم ولی اینبار با همین نسبتایی که گفتی درست میکنم ببینم چجوری میشه😘

باید اول از حرارت فرت مطمئن بشی. دوم اینکه میتونی یه حوله مرطوب دور قالبت بذاری. سوم تمام موادتو ح ...

حوله مرطوب?

نمیسوزه داخل فر?

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

پیشنهاد میکنم یه چنلم درست کنی چون خیلیا اینستا ندارن یکیش من دوس داشتم کاراتو ببینم😔