2777
2789
عنوان

دیروز اسم طلاقو اورد😏

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 198 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خیلی ناراحت شدم استارتر که گیر همچین آدم بسته ای افتادی چون مشخصه شما خانواده عادی و روشن فکری هستین.

یعنی شما وقتی با مامانت بخوای بری خونه آبجیت و یا خالت و یا داییت باید از نامزدت اجازه بگیری؟  یا مثلا بخوای بری بیرون یه مانتو بخری؟

اینا جز بدیهیات و روزمرگی های زندگی یه انسان هست .چطور میشه برای همشون از یکی اجازه بگیریو اگر اجازه نداد نری !!

شما چجوری دوباره دانشگاه میخوای بری یا مثلا یه دکتر زنان بخوای بری و یا باشگاهی کلاسی جایی بخوای بری باید وایسی خودش شمارو ببره و بیاره؟

مطمئنا اون موقع هزارتا بهونه میاره که چخبرته هی میری خونه مامانت یا چخبرته هر روز میری دکتر یا چخبرته هر روز میگی خرید!!!

افسرده میشی بخدا دیوونه میشی

همین امروز با پدرت صحبت کن و داستان رو بگو

چطور پدری ک بیست سال دخترو مثل دسته گل بزرگ کرده حق نداره با دخترش یساعت بره بازار و اجازه یه پسری که تازه از راه رسیده رو باید بگیرن!!!

پیرینت تلفن دیگه چه صیغه ایه رسما این زندگی نبست اسارت و شکنجه هست عزیزم

و خدا هست ....
سلام خیلی ناراحت شدم استارتر که گیر همچین آدم بسته ای افتادی چون مشخصه شما خانواده عادی و روشن فکری ...

سلام عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی تاپیکمو خوندی خانواده هامون مطلع شدن اما فایده ای نداشت و اشتی کردیم دوباره ولی همون اش و همون کاسه اینبار منتظر کوچکترین بهانم...

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔