2777
2789

اعلام حضور کنید می‌خوام برای هرکدومتون یه سوره ضحی بخونم اگه اگه به خیر و مصلحت خداست عشقتون برگرده پیشتون بعد لایکتون میکنم 

شما هم برای من دعا کنید و یه صلوات بفرستید 

زندگی زیبا دوستت دارم ...

من عشقم کنارمه....:)

فقط ای حال مثبت و خوب برای دوستایی که الان شرایط سخت دارن شک نکنید بر می گرده فقط فقط امید داشته باشید حرف دیگران براتون مهم نباشه مهم اون بالاییه بهش اعتماد کنید:)

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقمون اصلا نیومده هنوز که بخواد برگرده دعا کن زودتر بیاد موندگارت بشه😋🥰🥰😍

دعا میکنم یکی بیاد تو زندگیت ایده آل خودت و طعم عشق رو بچشی و در کنار هم خوشبخت بشین 

من عشقم کنارمه....:) فقط ای حال مثبت و خوب برای دوستایی که الان شرایط سخت دارن شک نکنید بر می گرده ...

مرسی از انرژی مثبتت عزیزم تو هم برای ما دعا کن همچون ازین انتظار راحت بشیم و طعم وصال رو بچشیم

مرسی از انرژی مثبتت عزیزم تو هم برای ما دعا کن همچون ازین انتظار راحت بشیم و طعم وصال رو بچشیم

فدات گلم

محتاجیم به دعا..........چشم

انتظار تمام میشه وصال میرسه شک نکن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨