2777
2789

بیایید از تجاربتون بگید 

ماهم یادبگیریم

🌱چکارکنیم بتونیم تو شرایط سخت بهترین تصمیم بگیریم؟؟؟

🌱چطوری دلخوری ها و جر و بحثهای زندگی رو مدیریت میکنید تا اوضاع وخیم تر نشه😬

🌱کتاب خاصی؟ تکنیک خاصی تمرین کردید؟؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدیریت بحرانم عالیه چون همیشه یه پلن b دارم . توی دعواها آنقدر جدیت دارم که همسرم بحث رو‌ادامه نمیده مشکلات اقتصادی چون همیشه یه گوشه ای یه پس اندازی دارم معمولا اذیت نمیشم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

من.خانوادگی می تونیم رنجش و تنفر و بزاریم واسه بعد از حادثه.استرس رو هم میشه اینطوری مدیریت کرد که تو درست ترین کاریکه بنظرت میاد و تو اون لحظه بکن باقی شو بسپر بخدا

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
من.خانوادگی می تونیم رنجش و تنفر و بزاریم واسه بعد از حادثه.استرس رو هم میشه اینطوری مدیریت کرد که ت ...

خب چجوری بذارید برای بعد از حادثه 

روشش به ماهم یاد بدید 🙃

من مدیریت بحرانم عالیه چون همیشه یه پلن b دارم . توی دعواها آنقدر جدیت دارم که همسرم بحث رو‌ادامه نم ...

یعنی چی جدیت داری که بحث ادامه نمیده؟

یعنی چکار میکنی دقیقا؟

چکار باید بکنیم؟ 😕

یعنی چی جدیت داری که بحث ادامه نمیده؟ یعنی چکار میکنی دقیقا؟ چکار باید بکنیم؟ 😕

هیچی . مطمئن هست که پاش بیفته ول میکنم میرم یکبار از خونه بیرونم کرد مستقیم رفتم کلانتری با مامور برگشتم گفتم صورتجلسه کنید بیرونم کرده برای دادگاه میخوام کلا همیشه میگه تو چیزی واسه از دست دادن نداری .

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
بیشتز توضیح میدی؟  چرا داغون میشی چون تو خودت میریزی

اره این هس بعد از اینکه خودم همش باید فکر کنم راه حل بدم یا نقشه بکشم چ جوری بقیه رو آروم کنم داغون میشم یا باید ب این فکر کنم ی طرفم با این روش اروم میشه اون یکی طرفم ی جور دیگه 

ب خاطر همینا کلا

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
اره این هس بعد از اینکه خودم همش باید فکر کنم راه حل بدم یا نقشه بکشم چ جوری بقیه رو آروم کنم داغون ...

اینکه توانایی آرامش بخشیدن به دیگران داری، توانایی کمی نیست

آروم کردن شرایط متشنج هم خودش یک هنره که هرکسی نداره

قدر خودتو بدون😇

سعی کن خودت به خودت کمک کنی

کارایی که آرومت میکنه حتما انجام بده

یکی بود میگفت فوری میرم دوش میگیرم آروم میشم

یا اگر آهنگ خاصی هست که حالتو خوب میکنه

یا ذکر و قرآن خوندن

قدم زدن

یا شاید هم تماس گرفتن و گپ زدن با یک دوست قدیمی🥰