2777
2789
عنوان

بچه ها نفرین واقعا ادمو میگیره؟؟

157 بازدید | 15 پست

مامانم اخلاقش تنده برادرم هم مثل خودشه حالا بعد دعوا مامانم نفرینش کرد که معتاد شه ،روز خوش نبینه 

من تا حالا دارم گریه میکنم چیکار کنم که نفرینش نگیره مامانم بابامو هم نفرین میکنه بابام میگه اثر نفرینشه که من کار سر و سامون نمیگیره 

تو رو خدا من چیکار کنم که اینده برادرم تباه نشه..

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

چه مادری واقعا که 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین مادر بخاطد شیرش نمیگیره 

راست میگی 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
چه مادری واقعا که 

نه مامانم رو خانوادش حساسه برادرم هم کار بدی کرد که بهشون حرف بد زد

یا خدا از ته دل گفته انگار 

تو رو خدا من چیکار کنم الان؟

نه مامانم رو خانوادش حساسه برادرم هم کار بدی کرد که بهشون حرف بد زد

هرچی فرزند بد باشه مادر نباید نفرین کنه باید بگه خدا عاقل کنه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

انشالله نگیره