2777
2789
عنوان

یه سوال بامزه از متاهلا😉

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 58 پست
وایی خداروشکر میکنم که اونموقع رفتم جلو چون شوهر منم بسیااااااااااااااااااااااااار خجالتیه گفتم به ا ...

پس خیلی کار خوبی کردی😂😂😂

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
اره.  با توجه به اقتصاد و جامعه امروزی و مردمی که عقلشون به چشمشونع و به جز پول به هیچی ارزش ن ...

خداروشکر عزیزم😊

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خشگل نبودم معمولی بودم ولی همه میگفتن مهره مار داری نمیدونم خیلی خواستگار داشتم همه هم عاشق یکیشون جواب دد شنیده بود شبا باسنگ شیشمون رو مشکست یکی دیگه بعد زایمان بچم هم ول کن نبود با شوهرم هم تو درگیری خودش و رییسش که هردوتا خواستگارم بودم ازدواج کردم یه علتش هم این بود که سیاوش قمیشی رو دوس داشت

من خشگل نبودم معمولی بودم ولی همه میگفتن مهره مار داری نمیدونم خیلی خواستگار داشتم همه هم عاشق یکیشو ...

عزیزم😊عشقتون پایدار

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
خدا حفظش کنه 😊من پسر عمم بود خودش میگفت وقتی می شنیدم خواستگار داری هرکاری میکردم نزارم بیان آخرشم ...

به سلامتییی عزیزم دیگه آدم وقتی طرفشو بشناسه دلیل لازم نداره

منم برای همین خواستگار اولم بود چون قبل کنکور به زور اومدن قبل از اون ک کسی رو راه نمیدادیم😀😀😀

امشب ک گذشت چهارمین سالگرد محرمیتمون بود من ۴ روز قبلش تازه کنکور داده بودم😁😁

الان یه نی نی ۵ ماه و نیمه هم داریم😄

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
من خشگل نبودم معمولی بودم ولی همه میگفتن مهره مار داری نمیدونم خیلی خواستگار داشتم همه هم عاشق یکیشو ...

وایییی چه باحال😂

ولی خیلی مراقب خودت و شوهرت باش اینجور خواستگارا خطری هستن😣😅

به سلامتییی عزیزم دیگه آدم وقتی طرفشو بشناسه دلیل لازم نداره منم برای همین خواستگار اولم بود چون قب ...

😊عشقتون پایدار .مبارک باشه عزیزم ان شالله پای هم خوشبخت و پیر شین❤

وایییی چه باحال😂 ولی خیلی مراقب خودت و شوهرت باش اینجور خواستگارا خطری هستن😣😅

موقعی که میرفتیم محضر فقط خودم و پدرو مادرم با یکی از داداشام و زن داداشام رفتیم بقیه خواهرو برادرا بعد عقد فهمیدن از بس میترسیدیم خواستگارها خبر بشن به هم بزنن یا آسیب برسونن

موقعی که میرفتیم محضر فقط خودم و پدرو مادرم با یکی از داداشام و زن داداشام رفتیم بقیه خواهرو برادرا ...

واییی یا خدا میتونم بپرسم کدوم شهرین؟

بابا من یکیو میشناسم ک دو سه تا از پسرای فامیلشون میخوانش یکیشونو باباش دلش میخواد یکیش مامانش یکیش خود دختره حالا هم دختره مونده به هیج کدوم نمیدنش میگن به غریبه هم نمیدیم😐

من مشهدم الان 15 ساله ازدواج کردم

اوووو ۱۵ سال😄 خطر رفع شده بابا 😁😃

انشاءلله خوشبخت باشی ولی حتما همش به شوهرت میگی سر من دعوا بوده نه؟؟😄😄

نه اصلا نگفتم 

آخی عزیزم چقدر تو خوبی

البته منظورم به شوخی بود نه ک بخوای سرش منت بذاری البته این اصلا چیز بدی نیست اتفاقا حتما شوهرتون خیلی حس خوبی داره ک شما با این همه خواستگار اونو انتخاب کردین