2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خدادصلاح بدونه زود بسپار بخدا

میشه ب منم بگی🤗

پیام منو دوس داره؟ واقعاتصمیم داره بیاد خاسگاری؟ ینی الکی بهم نگفتش کرونا اوضاعش ارومتر بشه میام😥😥😥

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
من فردا قرعه کشی خونگی بنامم در میاد؟

نمیدونم گلم شاید یکی دیگه خیلی به وام احتیاج داشته باشه....

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
میشه ب منم بگی🤗 پیام منو دوس داره؟ واقعاتصمیم داره بیاد خاسگاری؟ ینی الکی بهم نگفتش کرونا اوضاعش ...

هیچ وقت دلتو به وعده وعیدا خوش نکن خوشگل خانم

هیچ وقت موقعیت هاتو بخاطر کسی که معلوم نیس خراب نکن

هیچ وقت عزت خودتو پایین نیار

هیچ وقت خانوادتو به غریبه نفروش 

من نه فالگیرم نه رمال نه هیچیه دیگه

من میگم با عقل و منطق جلو برید

اگرم جواب بعضی دوستانو دادم صرفا بخاطر اینکه انرژی مثبت داده باشم حسم به سوالشون خوب نه چیز دیگه

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
کی ارزوم براورده میشه

هر وقت منفی فکر نکنی و پیله نکنی الکی به این افکار