2777
2789
عزیزم لطفا بگو اونم منو دوس داره یان و اینکه بهش میرسم؟؟؟ اگه میرسم کی؟؟؟😔😔😔

نمیدونم گلم

ان شاالله شمام حاجت روا بشی

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
منو نگفتین؟

نمیدونم گلم ولی ان شاالله حاجت روا بشی

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیله نمیکنم ولی اعصابم خرد میشه

چرا باید اعصابت خرد شه

متاسفانه ما خانما هر چیز بی ارزشی رو برا خودمون گنده میکنیم از کاه گوه میسازیم

بهترین سال های عمرتونو با این چیزا حیف نکنید دختر گلیا...

حس ششمی نیستم عزیزم ولی خب بپرس هرچی حس کردم میگم

من عشقم یه طرفس...اونم حسی ب من داره؟؟؟ و اینکه بهش میرسم؟؟؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
میدونم ولی اگه شما جامن بودین اعصابتون خر میشد

بله من جای شما نیستم ولی آرزو میکنم اونی که به صلاحتونه بشه و خیلیییی خوشبخت بشید❤❤🌹🌹

من عشقم یه طرفس...اونم حسی ب من داره؟؟؟ و اینکه بهش میرسم؟؟؟

ی کارایی کن یجوری حرف بزن یجوری رفتار کن که به چشمش بیای

من خودم با رفتار وخوب حرف زدن یکاری کردم اونی که حتی به دوستی با من حتی فکرم نمیکردم بهم احساس پیدا کرد

ی کارایی کن یجوری حرف بزن یجوری رفتار کن که به چشمش بیای من خودم با رفتار وخوب حرف زدن یکاری کردم ا ...

ازم دوره یه شهر دیگس

پس رابطتتو باهاش بیشتر کن بیشتر باهاش در ارتباط باش حتی اگه باید با دلیل بهش پیام بدی بهونه جور کن

هیچکدومش نمیشه عزیزم