2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرات طنز و شیرین نی نی دار شدنتون و زایمانتون بگید 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست داشتم دایم پریدام نامرتب بودآخرین پریودمم باتاخیربوداون ماه چوگیرشدم حس میکردم باردارم ده روزبعدپریودشدم ماه بعدش بازم یه هفته تاخیرصبح بامادرشوهرم اینارفتیم بیرون همش حالت تهوع داشتم سه روزهرچی میدیدم بالامیاوردم ده روزکامل شدشبش حالم خراب بودبه شوهرم گفتم پاشومنوببردرمونگاه من میمیرم رفتیم ساعت ۱۲دکترگفت چی شده گفتم حالت تهوع دارم شوهرم گفت آقای دکترده روزم تاخیرداره گفتم باباکیست دارم عادیه فک کنم مسموم شدم دکتره چن بارپرسیدمنم باتردیدگفتم بابامطمینم باردارنیستم سرم زدن اومدم خونه صبحش بازم حالت تهوع زن بابام حالمودیدگفت خاک برسرت پاشوبروبی بی چک بخربخداتوبارداری من مطمینم باحال زاررفتم گفتم باباهیچی نیست ازیه طرف دردپریودی ازیه طرف حالت تهوع اومدم تستوانجام دادم بعدازسه ثانیه دوخط اففتاداصلاشاخ درآورده بودم ازتعجب فوری لباس پوشیده رفتم آزمایش به همسرم نگفتم آزمایش بعدازبیست دیقه گفت بارداری ازخوشحالی زبونم بنداومده بودبعدش زنگ زدم به همسرم بیچاره باورنمیکردبعدزقطع تماس دیدم دوباره زنگ زدگفت دختره یاپسره آخه همسرم عاشقه دختره ولی بچم پسرشببخشیداگه طولانی شد

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم

من همسرم مشکل داشت و یه ای وی اف منفی داشتیم و بعدش رفتیم دکتر و قرار بود دوباره ای یو ای کنیم برای ای یو ای تیروییدم tsh۲ بود دکتر گفت بزار ۱ بشه یکماه دارو مصرف کن اولین روز پری بیا شروع ای یو ای منم بیخیال رفتم ازمایش دادم دیدم شده۳/۵ درحالی که مرتب قرصامو میخوردم دوروز به پریودیم مونده بود خیلی تو فکر بودم و ناراحت چون باید صبر میکردم و ماه بعدش میرفتم ای یو ای و تو اوج ناباوری و نا امیدی پریودم عقب افتاد بی بی زدم اول منفی شد شوهرم گفت بیخیال خودمون میدونستیم منفیه وقتی رفتم خوابیدم بیدار شدم دیدم مثبته خیلی خوشحال شدم ۴ تا زدم همش بعد از ۲۰ دقیقه مثبت بود  ولی باورم نمیشد و اونشب تا صبح خوابم نبرد و نشسته بودم و شوهرمم تو فکر بود اخه غیر ممکن به نظر میومد و واقعا معجزه بود. بعدش ازمایشم مثبت شد در کمال ناباوری و از خوشحالی تا یک ماه خواب نداشتم😂

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
کیست داشتم دایم پریدام نامرتب بودآخرین پریودمم باتاخیربوداون ماه چوگیرشدم حس میکردم باردارم ده روزبع ...

اخی مهم اینه سالم باشه😍

خدا حفظش کنه برات😘

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜  
داستان زایمانم خیلی بامزه ست طولانیه نمیتونم بگم

اگه نمیتونی تایپ کنی ک هیچی ولی اگ میتونی و نگرانی ک تو تاپیک طولانی شه اصلااا اشکال نداره😄

میشه یه صلوات واسه قبولیم بفرستین💜