2777
2789

حسین امیری‌گنجه در نشست شورای اداری این اداره کل با بیان این مطلب افزود: در راستای اجرای اصل ۲۹ قانون اساسی مبنی بر تحت پوشش قرار گرفتن آحاد مردم و جهت حفظ کرامت، امنیت و استقلال مالی؛ بیمه زنان خانه‌دار به اجرا درآمد.

او افزود: بیمه زنان خانه‌دار فرصتی است برای آن دسته از زنان خانه‌داری که در جایی مشغول به کار نیستند، اما با پرداخت حق بیمه می‌توانند در دوران میانسالی و کهنسالی از مزایای بازنشستگی و دریافت مستمری برخوردار شوند.

امیری‌گنجه افزود: در صورت احراز شرایط، مستمری آنها به فرزندانشان نیز تعلق می‌گیرد. علاوه بر زنان متاهل، زنان مجرد نیز می‌توانند تحت پوشش بیمه زنان خانه‌دار قرار گیرند و تمام زنان و دخترانی که بین ۱۸ تا ۵۰ سال سن دارند می‌توانند از مزایای این بیمه برخوردار شوند.

امیری‌گنجه در خصوص اینکه چه افرادی مشمول بیمه زنان خانه‌دار می‌شوند، گفت: همه زنان خانه‌داری که کمتر از ۵۰ سال سن دارند، می‌توانند نسبت به ارائه تقاضا و انعقاد قرارداد به بیمه اقدام نمایند. چنانچه سن متقاضی در زمان ثبت تقاضا بیش از ۵۰ سال باشد، پذیرش درخواست وی منوط به دارا بودن سابقه حق بیمه قبلی معادل مدت مازاد سنی خواهد بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرپرست اداره کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ تاکید کرد: نوع اول این بیمه نرخ ۱۲درصد است که از خدمات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی (مستمری بازماندگان) بر مبنای حداقل حقوق یعنی با پرداخت ۲ میلیون و ۲۰۲ هزار و ۵۱۲ ریال حق بیمه در ماه است. نوع دوم بیمه یادشده نرخ ۱۴درصد است که متقاضیان بر اساس این نرخ حق بیمه از خدمات بازنشستگی و فوت (قبل و بعد از بازنشستگی) تنها با پرداخت ۲ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۵۹۸ ریال در ماه از خدمات تامین اجتماعی بهره‌مند می‌ شوند و نوع سوم ۱۸درصد است که متقاضیان این نوع بیمه از خدمات بازنشستگی، فوت (قبل و بعد از بازنشستگی) و ازکارافتادگی با پرداخت ۳ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۷۶۹ ریال در ماه بهره‌مند خواهند شد.

منم همون عمر رو گفتم .

عزیزم من چیزی که دیدم رو گفتم شوهرم 10 سال بیمه عمر دانا داشت سر همین قضیه دیه قطع انگشت دوستش جمعش کرد خودم و خواهرم و مامانم هم 9 ساله پاسارگاد داریم هم وامایی که دادن 22 درصد حساب کردن هم دیه انگشت خودم که شکست 59 تومن داد من فقط کلی پول کپی و نامه پزشکی و اینا دادم برای مدارک بیمه😂😂😂😂 

[QUOTE=146610927]عزیزم من چیزی که دیدم رو گفتم شوهرم 10 سال بیمه عمر دانا داشت سر همین قضیه دیه قطع انگشت دوستش جمعش ...[/QUOTEیعنی واقعا بازنشستگی نداره پولمون رو می خورن؟😳

خدایا خودت پشت و پناهم باش
[QUOTE=146610927]عزیزم من چیزی که دیدم رو گفتم شوهرم 10 سال بیمه عمر دانا داشت سر همین قضیه دیه قطع ...

پولو که نمیخورن ولی چیزی که میگن و اینقدر بزرگ نمایی میکنن خدماتشون رو دروغ مثلا میگه 20 سال دیگه 200 میلیون بهت میدیم یا مثل حقوق ماهیانه میدیم خودت فکر کن 20 سال دیگه 200 میلیون اصلا ارزشی داره؟؟؟؟ولی تامین اجتماعی بر اساس حقوق اداره کارری که؟اون سال اعلام شده حقوق میده.بعدم بیمه های دیگه مثلا میکه سود طبق اعلام بانک مرکزی میدیم مثلا امسال سود 20 درصد اعلام کرده بانک مرکزی ولی سال بعد میکه 15 درصد سال بعدش 12 درصد اینا میان کل سالا رو طبق اخرین سالی که سود اعلام کرده حساب میکنن.

کوتاه مدتش چند ساله؟

نمیدونم عزیزم ولی یادمه مناسب سن هرکسی میگفتن چقد طول میکشه بازنشست بشن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

عزیزم برای بیمه زنان خانه دار، میری تامین اجتماعی اونجا یه فرمی پر میکنی بعدش نامه میدن به یکی از مراکز درمانی تحت پوشش خودشون معرفیت میکنن و به اصطلاح چکاپ میشی بعدش قرارداد باهات میبندن با نرخ 14 درصد. تو قراردادت چند تا ایتم داره، مثلا اگه همسرت دفتر چه بیمه داشته باشه و شما رو تحت تکلف درمانی خودش دراره تو قرار داد تیک می‌زنید که نیازی به دفترچه ندارم (هر آیتمی که تیک بزنی به مبلغ بازپرداخت اضافه میشه) یه قسمت هم داره در مورد بیمه عمرتون من برای خودم تیک زدم بیمه عمرم چه بازنشسته بشم و چه نشم در صورتیکه فوت کردم به دخترام برسه. اما گزینه ای هم داره که اگه بازنشسته نشدی و فوت کردی مبلغ بیمه ات سوخت میشه 

حالا بعد همه پر کردن فرم‌ها و امضای قرداد شما رو به کارگزاری بیمه معرفی میکنن که فیش بیمه رو پرداخت کنی 

من شخصا سه ماه یکبار پرداخت میکنم و یوزر پس از کارگزاری گرفتم که حضوری نرم 

شما بایستی تا قبل سررسید تاریخ فیشت مبلغ رو  واریز کنی وگرنه قراردادت باطل میشه و از اول بایستی بری شعبه و فرم پر کنی 

اما در کل طرح خیلی خوبیه و برای زنان خانه دار عالیه