2777
2789
این بیمه برای زنان خانه دار که میخوان بازنشستگی بگیرن بسیار عالیه...درضمن از همین بیمه میتونید وام ه ...

این بیمه تو چندسالگی میشه بازنشست شد؟ 

میتونم 10 سال پرداخت کنم و بازنشست بشم تو سن مثلا45 سالگی؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
این بیمه تو چندسالگی میشه بازنشست شد؟  میتونم 10 سال پرداخت کنم و بازنشست بشم تو سن مثلا45 سال ...

ببین دوست عزیز...قرداد هم میتونه 10 ساله باشه هم 20 و هم 30 ساله....به انتخاب خودتونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوست عزیز...قرداد هم میتونه 10 ساله باشه هم 20 و هم 30 ساله....به انتخاب خودتونه

من 2سال سابقه بیمه دارم قبلا کار میکردم. اونم برام لحاظ میشه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام‌عزیزم . بله 

ببخشید من میخواستم برای بیمه زنان خانه دار ثبت نام کنم خواستم ببینم اگه من بیمه درمانی نگیرم  چند سال دیگه در توانم باشه  بخوام دفترچه هم بگیرم امکانش هست؟

واینکه الان شما برای 14 درصد ماهانه چقدر پرداخت میکنی؟

خوشا دیدار ما در خواب ....
ببخشید من میخواستم برای بیمه زنان خانه دار ثبت نام کنم خواستم ببینم اگه من بیمه درمانی نگیرم  چ ...

سلام عزیزم . تا اونجایی که من اطلاع دارم امکان پذیر هستش . کارگزاری های بیمه خیلی بهتر میتونن راهنماییتون کنن. من از اردیبهشت ماه تا الان بیمه ام رو از زنان خانه دار به شرکتی تغییر دادم . یعنی از طریق یه شرکتی بیمه برام رد میشه و همه ی سی درصد رو خودم پرداخت میکنم . اما پیشنهاد میکنم اگه شرایطش رو دارید حتما بیمه زنان خانه دار رو بگیرید 

ببخشید من میخواستم برای بیمه زنان خانه دار ثبت نام کنم خواستم ببینم اگه من بیمه درمانی نگیرم  چ ...

اگه همسرتون بیمه تامین اجتماعی داره دفترچه تون رو از طریق همسرتون بگیرید . بیمه در ازای هر کدوم از خدمات مثل دفترچه کلی مبلغ به قراردادتون اضافه می‌کنه