2777
2789
برا من ۲۰ ساله خودم ۲۱ سال دارم حقوقش به بهترین سنم میفته ولی سالیانش زیاده

اره دیگه

مال منم بیستو خورده ای سالس

ولی واسه دخترم رفتیم بیمه عمر کنیم گفتن اول کوتاه مدت قرارداد ببندین که پشیمون شدین راهی باشه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد این بیمه های دیگه که میگن از روی سرمایه تون وام 4 درصد میدیم دروغی بیش نیست مامان من گرفت حساب ک ...

والا اطرافیان ما دارن بیمه ایران میریزن چیزهایی که شما میگی رو نشنیدم .اگه کلاهبرداری بود بیمه های ماشین همه بیمه ایران 

اگه کلاهبرداری بود از سال ۴۸ پا برجا نبود 

نمی دونم هرکس یه جوریه

خدایا خودت پشت و پناهم باش
ولی برای زن های خانه دار خیلی خوبه اگر واقعا آدم دستش باشه و بیمه کنه تو سن خوبی دستشو میگیره

اسی حالا میشه شما ور مورد بیمه زنان خانه دار بگید؟

واقعا بعد ده سال میشه بازنشست شد؟

نباید سن ما به ۵۵ برسه؟

اخه قانون بازنشستگی توی تامین اجتماعی ۵۵ برای زن ۶۰ برای مرد

خدایا خودت پشت و پناهم باش
اسی حالا میشه شما ور مورد بیمه زنان خانه دار بگید؟ واقعا بعد ده سال میشه بازنشست شد؟ نباید سن ما ب ...

منم در حال تحقیقم عزیز

جدید مثل اینکه تصویب کردن ک ده ساله میشه

حالا باز هم باید بپرسم