2777
2789

شما ماهانه یه مبلغی رو پرداخت میکنین که بهتره که قرداد 30 ساله باشه...درکنارخدمات درمانی خدمات مالی هم دریافت میکنین...این مبلغ از 50 شروع میشه تا 300....بستگی به توانایی خودتون داره...که هرچه بیشتر باشه...بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای حقوق بازنشستگی؟ کدوم طرحش رو انتخاب کردی؟

والا یادم نیس بیمه کوثر رفتیم.گفتن هم میتونید خودتون پرداخت کنید هم میشه از حقوق همسرتون کم شه

به سن بازنشستگی برسم حقوق میدن دیگه.اونموقع هرماه سی تومن کم میشد گفتن هرسال یه درصدی اضافه میشه ولی الان چقد کم میکنن نمیدونم

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
شما ماهانه یه مبلغی رو پرداخت میکنین که بهتره که قرداد 30 ساله باشه...درکنارخدمات درمانی خدمات مالی ...

من دفترچه بیمه دارم چون شوهرم کارمنده فقط برای حقوق بازنستگی میخام

بیمه هنرمندانم هست؟

چون مدرک پته دوزی و چند تا مدرک از فنی و حرفه ای رو دارم

من دفترچه بیمه دارم چون شوهرم کارمنده فقط برای حقوق بازنستگی میخام بیمه هنرمندانم هست؟ چون مدرک پت ...

ربطی به مدرک و اینا نداره...ولی اگه فقط برای بازنشستگی میخوایی....میشه خدمات درمانی و رو حذف کرد.....به پولتون سود هم تعلق میگیره...

چقدر خوبه مبلغش

الان قراردادم نگاه کردم سال اول سیوشش تومن کم کردن هرسال 10 درصد افزایش پیدا کرده

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن