2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه دار شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 57 پست

والا من خیلیییی از شبها تنهام و مشکلی نداشتم 

یعنی چی هر روز برای یکی زحمت درست کنیم

خودمم غذا درست میکنم و کارای خونمو انجام میدم

ولی خب مادرم و مادرشوهرم خیلی هوامو دارن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

والا تا روز آخر میتونی تنها بمونی این یک

دوما آدم وقتی باید بچه دار بشه ک از شوهرش کاااملا مطمئن شده باشه یه مدت گذشته باشه 5 ماه هنوز خیلی زوده این دو

حدااقل شیش ماه باید تحت نظر دکتر باشین قبلش ورزش کنید آزمایش های لازم هر دونفر بدین تا بتونید حاملگی بدون دردسری داشته باشین این سه... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نباید تنها موند تو خونه؟

مثلا یعنی خطر خونریزی یا چیزی نداره؟؟ چون شوهرم خیلی وقتا خونه نیست. مثلا حامله باشم دست تنها نمیدونم چیکار کنم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

منم از عقد تا عروسیم کلا ۶ماه گذشت و بعد عروسیم باردار شدم 

من ک کلا خونه خودم بودم ماه هشتم ب بعد میگن نباید تنها بمونی من ۲۰روز مونده بود ب زایمانم مامانم اومد خونمون 

یدونه پسر 😇دارم من قند عسل دارم من💙خدایا شکرت بابت همچی 😙همسرم و پسرم عشقمن👼💏

من ۲۲ سالمه بچه دوممه....خو الان بیاری یا۷ ماه دیگه چ فرقی میکنه شاید چند ماه اصلا حامله نشدی عزیزم....من از ۸ ماه میرفتم پیش مامانم

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  
والا تا روز آخر میتونی تنها بمونی این یک دوما آدم وقتی باید بچه دار بشه ک از شوهرش کاااملا مطمئن شد ...

منم میگم باید زیر نظر دکتر باشم. ولی لامصب این کرونا نذاشت برم بیمارستان وقت بگیرم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

شما رو نمیدونم ولی خود من از وقتی بچه دار شدم همش به خودم میگم کاش خیلی زودتر این اتفاق میفتاد.

بچه زندگیتو از این رو به اون رو میکنه.

هروقت احساس کردی آمادگیشو داری معطل نکن چون نمیدونی چقدر طول میکشه تا باردار بشی. ممکنه یکسال یا حتی بیشتر هم بشه(شاید هم ماه اول)

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
وقتی قراره بچه دار شین از بقیه انتظار کمک نداشته باشین...اکثرا تا اخر خونه خودشونن

اخه خیلی از فامیلا رو دیدم که بارداریشونو خونه مادرشوهر یا مادر خودشون بودند. من خونه خودم خیلی راحتترم