2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه دار شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 57 پست
ماه آخربارداری وقتی دردم گرفت منم هول بودم ودست وپاچلفتیم به شدت بامامانم وخالم که فوری خودش رسوندیه ...

من خداروشکر‌هم خانواده ی شوهرم ، هم مادرم اینا نزدیکن. داداشمم کلا دو کوچه با من فاصله داره. ولی چون خونه ی خودم طبقه ی سومه و آسانسور نداریم. میترسم رفت و امدم سخت بشه

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
احتمالا بارداری پرخطر داشتن. بجای اینکه به اونا فکر کنی به روستاییها فکر کن که حامله هستن و میرن سر ...

آخه من خونم طبقه سومه و آسانسور نداره. میترسم برای بچه ضرر باشه خیلی از پله رفت و امد کنم 

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خداروشکر‌هم خانواده ی شوهرم ، هم مادرم اینا نزدیکن. داداشمم کلا دو کوچه با من فاصله داره. ولی چون ...

من خودم خونم طبقه ی دومه درضمن پله مشکلی نداره 

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
من تو بارداری لک بینی داشتم دکتر گفت استراحت مطلق ولی نکردم نمی شد اخه با توکل بخدا و شیاف بچه ام مو ...

منم هیچکی نداشتم البته سه تاخواهرشوهر مجرد داشتم ولی به روی خودشونم نیاوردن اونوقت مامانم با کمر. عمل کرده یه ماه جلو من گذاشت وبرداشت تکون نخوردم آخرشم سقط شد،اگه از. اول رعایت میکردم اینهمه خوار نمیشدم

..........
منم هیچکی نداشتم البته سه تاخواهرشوهر مجرد داشتم ولی به روی خودشونم نیاوردن اونوقت مامانم با کمر. عم ...

آدم نمیتونه از خواهر شوهر توقع داشته باشه 

حتی از پدر مادر هم نمیشه توقع داشت 

قسمت نبوده انشالله اگه نی نی نداری دامنت به زودی سبز بشه و بارداری راحتی رو تجربه کنی هیج کار خدا بی حکمت نیس دوست خوبم 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
آدم نمیتونه از خواهر شوهر توقع داشته باشه  حتی از پدر مادر هم نمیشه توقع داشت  قسمت نبود ...

چرا نمیتونه توقع داشته باشه؟مگه ماخواهرشوهر نبودیم.وقتی هی میگن بچه بیارید نباید تو همچین موقعیتی کمکت باشن وقتی هیچ چاره ای نداری.پس اگه اینطوره من باید. قید بچه رو بزنم که همینکارم کردم 

..........
دندون رو موافق هستم ولی لیزر نمیخواد همسر جان میتونه زحمت شیو کردن رو بکشه چقدر سخت میگیری بابا  ...

حالا هر کسی یه جوری فکر میکنه به نظر من اون واجبه.. بله متاهلم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
چرا نمیتونه توقع داشته باشه؟مگه ماخواهرشوهر نبودیم.وقتی هی میگن بچه بیارید نباید تو همچین موقعیتی کم ...

نمی دونم والا کلا تو زندگی از هیچ آدمی هیچ توقعی نمیشه داشت هر کی باید خودش خودش رو هندل کنه شما برای زنداداشت انجام دادی نمیشه منتظر باشی برای شما انجام بدن اگرم بنا به انجام باشه باید از زنداداشت توقع داشته باشی که به قول خودت دستش رو گرفتی

اگرم آدم خیلی تو سختی باشه یا باید کارگر بگیره گاهی بیاد کارهاش رو بکنه یا همسرش بیشتر کمک بده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نمی دونم والا کلا تو زندگی از هیچ آدمی هیچ توقعی نمیشه داشت هر کی باید خودش خودش رو هندل کنه شما برا ...

همسرم کنارم نیست کارگر هم پول میخاد،اینجا تو شهر ما همه اینجور مواقع خانواده شوهر هواشونو دارن مگر اینکه خواهرشوهر نداشته باشن یااینکه گرفتار باشن وواقعا نتونن ،

..........
همسرم کنارم نیست کارگر هم پول میخاد،اینجا تو شهر ما همه اینجور مواقع خانواده شوهر هواشونو دارن مگر ا ...

دوباره باردار شو توکل بخدا 

هر بارداری با اون یکی متفاوت هست و اینکه وقتی شما به زنداداشت کمک دادی انصافا حالا نوبت اون هست 

البته نمیشه قضاوت کرد دلت رو نه به زنداداشت چرک کن نه خواهر شوهرت 

ولی باردار شو مطمئن باش این بار اذیت نمیشی علم هم انقدر پیشرفت کرده و بازم میگم توکل کن 

خدا بخواد نگه دار نگه می داره 

امیدوارم به زودی باردار شی و یه بارداری راحت رو داشته باشی 

ببین وقتی بچه دیگه ای نداشته باشی خیلی راحت تر هستی یه نفر آدم مگه تو خونه چی می کنه خونه هم تمیز می مونه میمونه پخت و پز که اونم میتونی از مامانت کمک بگیری زحمتی هم نداره اصلا بهش مواد بده ببره بپزه بیاره برات گاهیم خودت بپزی 

دلت رو بخدا بسپار خواهر گلم