2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه دار شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 57 پست
خونه خودم بودم. اتفاقا هر چی حامله اطرافم دیدم خونه خودشون بودن😁

خخخ ولی دختر همسایه ما همش تلپ خونه ننه اش بود

تازه من بعدش هم خودم بودم و شوهرم منظورم بعد زایمان هست خدا مامانم رو حفظ کنه ولی نمیتونه تازه الان به فکر بچه دوم هستم از الان موندم چه کنم چون اون موقع یه توزاد بود الان میشه یه نوزاد و یه بچه بزرگتر

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
منم میگم باید زیر نظر دکتر باشم. ولی لامصب این کرونا نذاشت برم بیمارستان وقت بگیرم

حالا شما فعلا گزینه های دیگه رو درست کن اول از شوهرت مطمئن شو بزار یک سال بگذره ماه 10 عروسیت دیگه برو تحت نظر  دکتر الانم میتونی از لیزر کردن بیگینی و درست کردن دندون هات شروع کنی ک تو دوران بارداری شیو کردن غیر ممکنه بااون شکم و دندود درد رو هم فقط باید تحمل کنی... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اول تا آخر خونه خودم بودم برای مهمانی می رفتم خونه مامانم زودم میومدم  مستقل باشید دوست ...

عزیزم کار. به استقلال نداره منم مستقل بودم تا افتادم لک بینی وسقط،اگه از اول استراحت میکردم اینطوری نمیشد سقط خیلی بدی داشتم درد جسم کنار حالا درد روحی هم داغونم کرده

..........
اگه واقعا آمادگیشو نداری صبرکن..من تا آخرش خونه بودم..حتی روز آخر دردم گرفت خودم با ماشین رفتم زایشگ ...

من اخه خیلی هول میکنم. میترسم خونریزی جیزی بشه دست تنها نتونم بربیام

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
منم میگم باید زیر نظر دکتر باشم. ولی لامصب این کرونا نذاشت برم بیمارستان وقت بگیرم

ببین برو یه چک اپ بده خون قند تیرویید کلسیم و در کنارش شروع کن به خوردن فولیک اسید روزی یکی و وقتی آزمایشت اوکی شد و حداقل دوماه فولیک خوردی شروع به اقدام کن 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
عزیزم کار. به استقلال نداره منم مستقل بودم تا افتادم لک بینی وسقط،اگه از اول استراحت میکردم اینطوری ...

من تو بارداری لک بینی داشتم دکتر گفت استراحت مطلق ولی نکردم نمی شد اخه با توکل بخدا و شیاف بچه ام موند نگه دارنده یکی دیگه هست ولی بعد زایمان که خیلی بد آوردم و دست تنها هم بودم پسرم هم زردی گرفت و بستری شد سه روز بخیه هام زود پاره شد طبیعی بودم خدا سز دومی کمک کنه بتونم بگذرونم 

عزیزم کار. به استقلال نداره منم مستقل بودم تا افتادم لک بینی وسقط،اگه از اول استراحت میکردم اینطوری ...

الان نی نی نداری؟؟

اخه خیلی از فامیلا رو دیدم که بارداریشونو خونه مادرشوهر یا مادر خودشون بودند. من خونه خودم خیلی راحت ...

احتمالا بارداری پرخطر داشتن.

بجای اینکه به اونا فکر کنی به روستاییها فکر کن که حامله هستن و میرن سر زمین و مزرعه. 

خودتو قوی کن. مادر شدن الکی نیست که

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
حالا شما فعلا گزینه های دیگه رو درست کن اول از شوهرت مطمئن شو بزار یک سال بگذره ماه 10 عروسیت دیگه ب ...

دندون رو موافق هستم ولی لیزر نمیخواد همسر جان میتونه زحمت شیو کردن رو بکشه چقدر سخت میگیری بابا 

متاهلی؟؟

خواهش میکنم تا به امادگی کامل روحی و جسمی نرسیدین و دلیل محکمی برای بچه دار شدن جز تولید مثل و ارضا حس مادرانه ندارین یک طفل معصوم به این دنیا نیارین.. اونا گناهی ندارن.

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
من اخه خیلی هول میکنم. میترسم خونریزی جیزی بشه دست تنها نتونم بربیام

ماه آخربارداری وقتی دردم گرفت منم هول بودم ودست وپاچلفتیم به شدت بامامانم وخالم که فوری خودش رسوندیه اسنپ گرفتم رفتم بیمارستان توراهم به شوهرم زنگ زدم گوشیش زنگ زدم خاموش بودزنگ زدم به دوستش گفتم بده گوشیوبهش گفتم به شوهرم بچه داره میاداونم خندیدبروباباالان میری بازمیگردی رفتم بستری شدم هنوزشوهرم نرسیده بودببین به همه جیزفک کن اگه باردارشدی اتفاقی خدای نکرده برات افتادشوهرت نبودخودت بتونی مدیریت بکنی ایشالاکه هیچی نمیشه

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم