2777
2789
عنوان

بدویییین ناهااااار

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 92 پست
من ناهارمو خوردم😁

یه نفری؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عدسی گذاشتم .خونه مامانمم...

پیاز سرخ کن با زردچوبه ی کم زیاد باشه زردچوبه اش.عدس و بلغور جو یا گندم رو بریز رو پیازها در زودپز رو ببند نیم ساعت بعد تحویل بگیر با لیمو تازه بخورید.دوست داشتی ی عصاره مرغ یا گوشت هم بریز توش.نریزی هم طوری نیست.

من برای لعابش بلغور میریزم.برنج نیم دونه .سیبزمینی یا ی قاشق آرد تفت داده هم میشه بریزی برا لعابش

خوووشمزه.مقوی.حاوی اهن...

با بربری تازه...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

خورشت سیب زمینی

اسون ترین خورشت دنیاست/=

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. به ارامش دست یافتم و همه چیز برای رسیدن به ارزوهایم فراهم شد به خدای خود نزدیک تر شدم و خانواده ام غرق در ارامشی بی پایان شدند
خوب چیا درست کردی تا حالا.کتلت و کباب تابه ای ماکارونی.گوشت قلقلی .اینا رو میتونی سریع بپزی با پلو ب ...

آره کباب تابه ای خیلی نظر خوبیه ولی گوشت چرخ کرده ندارم😉

من صبخی ی دستوری کذاشتم خیلی استقبال شد مرغو چرخ کن با پودر سیر و جعفری و نمک ورز بده بعد کوله کوچولو بردار وسطش پنیر پیتزا بذغر جمع کن تو ارد و تخم مرغو ارد سوخاری بغلطون سرخ کن با سس گوجه و سیب زمینی سرخ شده و سبزی عالی میشه میتونی تو سسم بذاری شبیه خورشت با پلو بخوری