سلام سلام. دوست دارم تجربیاتمونو در این موارد با هم به اشتراک بذاریم. رفتید غربالگری اول؟ بعد سل فری دادید یا معمولی؟ کی آنومالی دادید؟ جواباش چطور بوده؟
من آزمایش غربال و سونو ان تیم خوب بود مشکلی نداشت. ان تی۲بود دکتر گفت خوبه ولی آزمایش غربالگری دوم هم انجام بده. اونم دادم همش خوب بود، انشالله چهارشنبه این هفته هم میرم آنومالی
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من آزمایش غربال و سونو ان تیم خوب بود مشکلی نداشت. ان تی۲بود دکتر گفت خوبه ولی آزمایش غربالگری دوم ه ...
خدارو شکر عزیزم. هفته ی چندمی؟
منم سل فری دادم خوب بود. سونوی غربالگری اولمم که همون ان تی هست خوب بود. ولی غربالگری دوم و انومالی هم برا همه لازمه. در کل خیلی استرسیم. بسکه مشکلات اینو اونو میخونم همه ش نگرانم. نی نیتون دختره یا پسر؟
واای منم حرکاتشو حس میکنم ولی منظم نیست بعد نگران میشم یعنی طبیعیه؟
نگران چی آخه😁 الان هنوز کوچولو هست ما خوب حس نمیکنیم، مگر نه کلی اون تو دارن وول میخورن برای خودشون. انشالله از هفته۲۰به بعد بهتر متوجه میشی. بعدم میگن حرکات جنین از هفته۲۸به بعد مهمه که منظم و دقیق باشه
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤