2777
2789

خوابایی که انگار تو گذشته اونارو تجربه کردیم.چطور بگم...مثلا امروز خواب دیدم با عشقم قرار داشتیم و خیلی عاشقانه بود برامون، بعد انگار اون خواب و اتفاقاتش توی گذشته برامون اتفاق افتاده بود، درصورتی که اصلا تو گذشته تجربش نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینطوری نه ولی خواب یه صحنه رو دیدم چندروز بعد اتفاق افتاده یعنی اونصحنه اتفاق افتاده بهد یادم اوم ...

منم خواب اینجوری میبینم...استارتر عزیز به این حالتی که منو این دوستمون میبینیم میگن دژاوو بزنی تو اینترنت واست میاره...شما برعکس این حالت هستی.حالت دژاوو ینی اینکه ما یه تصویر زودگذر رو تو مغزمون میبینیم و چندروز بعد همون صحنه اتفاق میوفته که یجور پیشگوییه

اما برای دقیقا برعکس این قضیه اس

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
منم خواب اینجوری میبینم...استارتر عزیز به این حالتی که منو این دوستمون میبینیم میگن دژاوو بزنی تو ای ...

نه دژاوو برعکسه یعنی یه صحنه اتفاق افتاده بعد احساس می کنی که قبلا هم اونو حس کردی

حتی باخواب دیدن هم فرق می کنه

نه دژاوو برعکسه یعنی یه صحنه اتفاق افتاده بعد احساس می کنی که قبلا هم اونو حس کردی حتی باخواب دیدن ...

نه ببین..دژاوو ینی حس میکنی اون صحنه رو قبلا حس کردی اما اون صحنه یهو تو آینده اتفاق میوفته

مثلا یه گل رز رو میبیتی حس میکنی قبلا دیدی...ولی چندروز بعد واقعا همون گل رو تو پارک یا جایی میبینی

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
نه ببین..دژاوو ینی حس میکنی اون صحنه رو قبلا حس کردی اما اون صحنه یهو تو آینده اتفاق میوفته مثلا یه ...

نه اون یه اسم دیگه داره 

صحنه برات اتفاق میوفته و تو حس می کنی که قبلا هم اونو دیدی یا برات اتفاق افتاده یعنی تاقبلش چیزی نمی دونی ولی بعد از اون اتفاق به یاد میاری که آره این شکلی بوده 

نه اون یه اسم دیگه داره  صحنه برات اتفاق میوفته و تو حس می کنی که قبلا هم اونو دیدی یا برات ات ...

نه عزیزم منم همین حالت رو دارم و یک صحنه ای رو میبینم حس می کنم اون صحنه رو قبلا دیدم و بعد همون صحنه چند روز بعد برام اتفاق میافته روانشناس گفت اسم ش دژاوو هست حالا شاید برای شما تفاوت داره

منم خواب اینجوری میبینم...استارتر عزیز به این حالتی که منو این دوستمون میبینیم میگن دژاوو بزنی تو ای ...

ارهه عزیزم اینی که گفتینو تجربشو خودمم داشتم گاهی اما این برام‌عجیب بود ولی خب قشنگ‌بود حسش برام تو نت تعبیرشو خوب زده بود خداروشکر. حتماا. اما فک کنم یجورایی اینی که شما گفتین خواب صادقه هم میشه

ارهه عزیزم اینی که گفتینو تجربشو خودمم داشتم گاهی اما این برام‌عجیب بود ولی خب قشنگ‌بود حسش برام تو ...

اره عزیزم.همینه....خودم خیلی دوسش دارم حس خوبیه😂انگار مغزم واسه یکثانیه خالی میشه دوباره پر میشه

نه ببین..دژاوو ینی حس میکنی اون صحنه رو قبلا حس کردی اما اون صحنه یهو تو آینده اتفاق میوفته مثلا یه ...

عزیزم خواب منم تقریبا اینطوری بود، انگار من اون حسو و خوابو تو گذشته داشتم در صورتی که نداشتم