2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازشوهرت پول بگیر باید خرجتوبده ندادبامایتابه بیوفته دنبالش🤣😂😂😂😁😁😁😁😁

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️

برو بازار خودش خود به خود خرج میشه .برو ادایشگاه خرج میشه .البته الان که کروناس 🤣🤣🤣

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

اول از کارهای پزشکی شروع کن مثل رسیدگی به دندان و پوست و مو و لیزر و ...، دکتر برو و محصولات مراقبتی خوب بخر. بعد برو آرایشگاه و به خودت صفای درست و حسابی بده و هرکاری حس میکنه لازمه و حالتو خوب میکنه مثل کاشت ناخن یا مژه یا پدیکور و لایت و کراتین و ... انجام بده. بعد هم برو پاساژ و مانتو و لباس و کیف و کفش رنگهای شاد یا مورد علاقه ات بخر و اینگونه میتونی یه حال اساسی به خودت بدی

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
اول از کارهای پزشکی شروع کن مثل رسیدگی به دندان و پوست و مو و لیزر و ...، دکتر برو و محصولات مراقبتی ...

با این برنامه ای که براش ریختی باید بره وامم بگیره .خخخخ🤣🤣🤣🤣

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
با این برنامه ای که براش ریختی باید بره وامم بگیره .خخخخ🤣🤣🤣🤣

نه عزیزم اولویت بندی کردم نه که یه جا بره همه رو باهم انجام بده. یعنی ماه اول از کارهای سلامت و زیبایی شروع کنه بعد هر ماه با یه بخش حقوقش بره دنبال ادامه کارها. قطعا همه اینا رو نمیشه یه جا انجام داد اونم تو این گرونی ها 😅😅😅

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
نه عزیزم اولویت بندی کردم نه که یه جا بره همه رو باهم انجام بده. یعنی ماه اول از کارهای سلامت و زیبا ...

اره شوخی کردم‌گلم 🤣🤣🤣🤣