2777
2789
عنوان

تجربه عمل جنیوپلاستی من(جراحی چانه)

51651 بازدید | 149 پست

سلام 

قبل از اینکه عمل جنیوپلاستی انجام بدم خیلی دوست داشتم درباره‌اش بدونم اما متاسفانه چیز مفیدی پیدا نکردم دوستانی که قصد جراحی چانه دارند و دوست دارند اطلاعات کاملی داشته باشند می تونن تجربه من رو بخونن  

پستونک خیلی بده من چون تو بچگیم اصلا نخوردم دندونام مرتبه فکمم خوبه واقعا خداروشکر اگاه باشید به بچه هاتون پستونک ندید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود یک ماه پیش جراحی کردم جراحی حدود ۴۰دقیقه طول کشید بیهوشی داشتم میشه با بی حسی هم انجام داد بعد از یک ساعت از جراحی هم اومدم تو بخش و ۴ساعت بعد هم مرخص شدم

یکشنبه جراحی کردم دکتر گفت ۳شنبه بی مطب تا اون موقع هم مایعات بخور

مسکن هم نوشت که من همون شب اول فقط یکی خوردم چون اصلا درد نداشتم بعدش

تا دو۳روز وقتایی که سرم رو تکون میدادم خونریزی کمی تو دهانم حس می کردم اما دکتر گفته بود طبیعیه

۳شنبه رفتم بخیه‌ها رو که داخل دهانم بودن دید و گفت خوبه

گفتم هنوز محدودیت دارم تو خوردن؟ گفت نه هرچی دوست داری بخور اما وقتی نشستم سر سفره دیدم نمی‌تونم اصلا دهانم یک سانت بیشتر باز نمی شد غذاها رو له می‌کردم و با قاشق چای خوری میخوردم😕😕😕 تا یک هفته به همین شکل غذا خوردم قسمت سخت جراحی فقط همین یک هفته بود بعد یواش یواش شروع کردم به جویدن دهانم هم بیشتر باز میشد

بعد از هر وعده هم باید دهانشویه میزدم

هزینش رو هم بگو و اینکه کجا انجام دادی و کدوم دکتر؟  چقدر تغییر کردی؟ میشه عکس بزاری؟؟؟

من قم هستم اول میخواستم بیام تهران با۲تا دکتر هم صحبت کردم هزینه یکی شون ۹ونیم تا ده و یکی دیگه ۱۲ تومان بود

تا اینکه ی جراح فک تو قم پیدا کردم و با ۶تومن عمل کردم

برات پروتز گذاشت دیگه؟؟ یا فرق داره عملش 

نه پروتز نیست من خودم اول فکر میکردم با پروتز فقط میشه انجام داد این عمل رو و میخواستم پروتز بذارم اما هر ۳تا دکتری که باهاشون مشورت کردم گفتن پروتز بعد از چندسال جابه جا میشه و باعث تحلیل رفتن استخوان زیرش میشه

تو این عمل خود استخوان چانه برش زده میشه و با پیچ کمی جلوتر بسته میشه

نکته دیگه اینه که تا ۲هفته خیلی ورم داشتم از بینی به پایین اما کم کم خوب شد الان هم یه کوچولو ورم داره، که نتیجه اصلی بعد از ۲ماه مشخص میشه و اینکه من از نیم رخ انگار یک کم غبغب داشتم که بعد از این عمل هم زاویه صورتم بهتر شده هم غبغب ناپدید شده