2777
2789
عنوان

تجربه عمل جنیوپلاستی من(جراحی چانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 51679 بازدید | 149 پست

سلام وای چقد دنبال همچین تایپیکی بودم ! هرجا میرم یا از پروتز چانه میگن یا عمل فک! و زیاد با جنیوپلاستی یا جراحی چانه اشنایی ندارن .حتی دکترهایی هم که این عمل رو به کرات و زیبا و ظریف انجام بدن زیاد نیستن اونطور که من سرچ کردم.

اکثرا از نیم رخ نما خوب میشه اما برا من از جلو مهمه که حالت گود یا پله ای دو طرف چانه ایجاد نشه و یه خطv شکل صاف بشه مثل صورت کره ای ها! میشه خواهش کنم عکس از روبروت هم بزاری عزیزم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چانه عقبی داشتم خیلی وقته به فکر جراحی بودم یکی از دلایلش اینه که تو کودکی به شدت پستانک میخوردم ...

البته من چونم زیاد عقب نیس فقط یکم عقبه که با تزریق ژل یه سال انجام دادم عالی شد اما ژل از بین میره و دوبار تزریق ژل هزینش با جراحی دائمی برابره.برا همین میخوام جراحی کنم اما زیاد نمیخوام چونم بلند و پهن شه.موارد خوب توی عکسهای نت پیدا نکردم😔

حدود یک ماه پیش جراحی کردم جراحی حدود ۴۰دقیقه طول کشید بیهوشی داشتم میشه با بی حسی هم انجام داد بعد ...

عزیزم شما پروتز چانه انجام دادی یا چانه رو برش دادن اوردن جلو.ممنون میشم جواب بدی 

سلام وای چقد دنبال همچین تایپیکی بودم ! هرجا میرم یا از پروتز چانه میگن یا عمل فک! و زیاد با جنیوپلا ...

سلام وقت بخیر ... من سه سال پیش عمل کردم و 3ساله که با اهتماد به نفس پایین زندگی میکنم... لطفا خیلی دقت کنین تو انتخاب دکتر.. دکتر من صورتمو بشدت کشیده و چونمو پهن کرد! کارشون اصلا تمیز نیس... و خیلی چانه تو زیبایی تاثیر داره.. پیشنهاد من به دوستانی که زیاد مشکل حاد ندارن اینه که اصلا طرف جراحی چانه پروتز و.. نرن.. چون برگشتی وجود نداره و دیگه باید باهاش گنار بیاین.. اگه تمامرختون خوب و بامزس به هییییچ وجه سراغ این عمل نریین.. من الان دربه در دنباله یه دکتریم که عمل ترمیمی رو انجام بده ... اکثرا جواب رد دادن و گفتن ریسک عمل بالاست ممکنه منجر به سیاه شدن استخوان بشه یا عصب لب از کاربیفته .. و لب پایین شل بشه.. خواهشا صورتتون رو دسه هیچ دکتری ندین... ازهمه خواهشمندممم.. چون دردشو کشیدم و واقها اهتماد به نفسم ازبین رفت و بجای قشنگتر شدن .. شدم یه ادم مهمولی با کلی اجزا دور از هم.. فاصله لب و بینیم زیاد شد لب پایینم کوچیک شد  بشدت و حالتش تغییر کرد.. خط چونم تمیز و صاف نیس... هواستون باشه.. حتی عمل بینییییی هم تو زیبایی تاثیر داره و حالت چشم و لب رو هوض میکنه ... خواهشا اطلاع رسانی کنین چون دکترا اصلا اینارو به بیمار نمیگن 

اگه دکتر خوبم سراغ داشتین ممنون میشم بگین

سلام منم دو هفته س که جراحی جنیو پلاستی انجام دادم و کاش این دو پست اخر رو زودتر گذاشته بودید و من میدیدم، منم واقعا پشیمونم و اگه بر میگشتم به دو هفته پیش صد در صد این کارو نمیکردم، الان که این جراحیو انجام دادم میبینم که چهره قبلمو بیشتر دوس داشتم با اینکه چونه من زیاد دراز نشده

سلام منم دو هفته س که جراحی جنیو پلاستی انجام دادم و کاش این دو پست اخر رو زودتر گذاشته بودید و من م ...

خیلی زوده دوهفته برای نظر و قضاوت.صبر کن جا میفته.دکترتون کی بود؟اگه نمیگین خصوصی بگین لطفا درخواست دوستی دادم

سلام عزیزم.خوبی؟مبارکت باشه.ان شالله که ورمش بخوابه بهترم میشه.غصه نخور. منم میخوام جراحی پروتز چان ...

ممنون اره من که پشیمونم البته کار دکترم ایراد نداره ولی من کلا با چهره جدیدم مشکل دارم، سنم بیشتر دیده میشه لب پایین کوچیک شده صورتم کشیده شده و اصلا بهم نمیاد و چهره قبلیمو بیشتر دوس داشتم، کاش منم پروتز انجام میدادم که حداقل قابل بازگشت هستش