2777
2789

من ی سره اینور اونور فکرم یدفعه میبینی ده صفحه خوندم فکرم کلا جای دیگ‌بود

تایمم‌کمه درسم‌زیاده میترسم تموم‌نشه تا فردا😔😖😖😖

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب زیاد خوردن تمرکز میده 

اهنگ لوفای یا اهنگ موج تتا و الفا گوش بده 

یه برگه موقع درس کنارت باشه افکارت رو بنویس روش 

هر موقع بی حواس شدی یه ضربه ای سیلی چیزی به عنوان تنبیه بزن 

زدن عطر چون حواس بویایی رو فعال میکنه تمرکز رو میبره بالا 

جوییدن ادامس 

و تو ضیح دادن برای خودت با صدای بلند 

جسارتا چند وقته مصرف میکنید و اینکه چه علائم دیگه ای داشتین با استرس و اضطرابم همراه بود؟ واقعا ممنو ...

سلام 

من علاوه بر اختلال نقص توجه و تمرکز، اختلال اضطراب فراگیر و اختلال افسردگی عمده و اختلال وسواس جبری هم دارم و البته همه ی این اختلال ها، تشخیص روانپزشک هستش.

من در کنار متیل فنیدات یا همون ریتالین، قرص های پاروکستین و آریپیپرازول هم مصرف می کنم که باعث کاهش چشمگیر اضطراب و وسواس ام شده.

حدودا دو سال هست که متیل فنیدات مصرف میکنم

اختلال نقص توجه و تمرکز هم برای من اینطوری هست که مثلا نمیتونم یک جا بشینم و برای نیم ساعت هم که شده تمرکز کنم، البته نه فقط تمرکز برای درس خوندن، حتی نمیتونم یک ساعت، یک جا بشینم و یه سریال ببینم. بی قراری شدید دارم. مدام پاهام رو تکون تکون میدم. در نظر دیگران هم دختر گیج و خنگی هستم. همیشه با ورزش کردن مشکل داشتم، کارهام رو خیلی خیلی کند انجام میدم. نمیتونم رانندگی کنم. حواسم خیلی زود پرت میشه. پرش ذهنی شدید دارم.

بی آب و تاب و توان،

جسارتا چند وقته مصرف میکنید و اینکه چه علائم دیگه ای داشتین با استرس و اضطرابم همراه بود؟ واقعا ممنو ...

البته به جز متیل فنیدات، ویاس هم مصرف کردم 

ویاس هم یک قرص محرک هستش با این تفاوت که طول عمر بیشتری در بدن داره و اثرش برای مدت طولانی تری باقی می مونه. من قرص های دیگه ای مثل ولبان و آتوموکسین هم برای ADD استفاده کردم اما هیچ کدوم به خوبی متیل فنیدات نبودن.

در کل ADD و ADHD یک مشکل مغزیه که از کنترل خود طرف خارجه و یا باید دارو مصرف بشه یا نوروفيدبک و لورتا نوروفيدبک انجام بشه.

بی آب و تاب و توان،

شما به روانپزشک مراجعه کردید؟

ببین من 

جدا از نداشتن توجه حواس 

و وسواس بودن

با استرس و اضطرابم شروع شد کم کم گسترش پیدا کرد 

افسردگی گرفتم 

و با قلب درد ادامه پیدا کرد این استرسه 

باورت میشه الانم قلبم درد میکنه دست چپ

سمت چپ سر 

خیلی اذیت میشم

یه سری دارو افسردگی دکترا مختلف دادن بهم که فایده نداشت نه روانپزشک 

بعد رفتم متخصص مغزو اعصاب 

یه سری دارو داده خوب نیستن بنظرم 

دقیقا منم خیلی کندم 

پاهامو مثه بچه ها مدام تکون میدم 

۱ ساعت نمیتونم تمرکز کنم 

ببین من جدا از نداشتن توجه حواس و وسواس بودن با استرس و اضطرابم شروع شد کم کم گسترش پیدا کرد افسردگی ...

دوباره تحقیق و جستجو کن و حتما حتما به یک روانپزشک خیلی خوب مراجعه کن. 

دارو درمانی یک پروسه ی آزمون و خطا ست. ممکنه یک سال یا حتی بیشتر طول بکشه تا روانپزشک داروهایی که مناسب برای شما هستند رو دقیقا پیدا کنه. 

مثلا خود من برای اضطراب و وسواس از سرترالین نتیجه نگرفتم، در نتیجه دکتر داروی من رو بعد از یک سال و نیم از سرترالین به پاروکستین تغییر داد و پاروکستین برای من معجزه کرد.

دارو درمانی هم اگر بی فایده بود در سراسر دنیا توسط روانپزشک ها انجام نمی شد. این داروهایی که تو داروخانه ها هستند و من و شما میخوریم توسط وزارت غذا و داروی آمریکا تایید شده هستند پس امکان نداره بدون تاثیر مثبت باشند.

یک بار دیگه به روانپزشک مراجعه کن. داروها رو طبق چیزی که دکتر تجویز کرده، خیلی خیلی مرتب استفاده کن.

مطمئن باش حال روانی ات خیلی خیلی بهتر خواهد شد.

بی آب و تاب و توان،

دوباره تحقیق و جستجو کن و حتما حتما به یک روانپزشک خیلی خوب مراجعه کن. دارو درمانی یک پروسه ی آزمون ...

اره اسنترا خوردم فایده نداشت

فلوکسیتین 

آلپرازولام  

پرانول 

مرسی از راهنماییت زیبا 

امیدوارم سلامت باشین 🤍