2777
2789
عنوان

تجربه عمل جنیوپلاستی من(جراحی چانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 51684 بازدید | 149 پست

سلام توروخدا پیش دکتر علی میقانی نرید که بیچاره میشید. هرجا پستی ببینم راجع به بینی و چانه مینویسم. سی تیر عمل بینی و چانه کردم از روزای اول گفتم توی دماغم غضروفهاذیده میشن گفت زمان بده طبیعیه. گفتم چانه خیلی بزرگ شده غیرطبیعیه.گفت ورم هست زمان بده. ۵ماه شد دریغ از ذره ای تغییر. دارم دق میکنم تا دم سوراخ بینی پر از غضروفه چانه هم غیرطبیعی بززگه پروتز بزرگی گذاشته. روز اول خوش برخورد اما بعدازعمل چون رفتم و اعتراض کردم اخمهاتوی هم و به زور معاینت میکنه از توی اینستا پیداش کردم ازبس تبلیغ داشت و دوتاسایت خارجی. من که راضی نیستم و پولم رو حلال نمیکنم. ده تومن بینی ده تومن چانه باپروتزش.

خدایا برای داده ها و نداده هایت شکر 
من چانه عقبی داشتم خیلی وقته به فکر جراحی بودم یکی از دلایلش اینه که تو کودکی به شدت پستانک میخوردم ...

سلام عزیزم . مبارکه بابت چونه ات منم مثل شما هستم . و یکشنبه وقت عمل دارم . نمیدونم ایا شما قبلش به دکتر سفارشی چیزی کردی؟ که میخاید چه شکلی بشه یا نه ؟ هر چی دکتر صلاح دونست. و اینکه خوشحالی اینکارو انجام دادی و اینکه خیلی درد داشتی ؟ و اینکه ایا ، تا استخوانها جوش نخورده ممکنه از جاش حرکت کنه و همه چی خراب بشه یا نه ازادی عمل از بعد عمل هست، مگه اینکه جای جراحت درد داشته باشه. 

ممنون از اینکه تجربتو به اشتراک گذاشتی ، امیدوارم اصل حالت بعد این عمل خوبتررررر باشه .   :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام وقت بخیر ... من سه سال پیش عمل کردم و 3ساله که با اهتماد به نفس پایین زندگی میکنم... لطفا خیلی ...

عزییم پیشنهاد من به شما دکتر حمید علیزاده اطاقور هستش ..ایشون خیلی پزشک حازق و سرشناسی هستن و خیلی از بیماراشون رضایت دارن میتونید یه سرچی بکنی د و در موردشوم و عمل هاشون بیشتر بدونین....حتما امکان بهتر شدنش هست و اصلا ناامید نباشید 

سلام دوست عزیز.شما هم غبغب داشتین و آیا بعد عمل غبغب رفع شد؟من سه هفته است انجام دادم اما هنوز غبغب دارم تا حدودی.نمیدونم این ورم هست یا غبغب که کامل نرفته.کلا چه مدت گذشت تا ورم زیر گلو شما کامل رفع بشه.ممنون از شما🌷

ممنون اره من که پشیمونم البته کار دکترم ایراد نداره ولی من کلا با چهره جدیدم مشکل دارم، سنم بیشتر دی ...

سلام بهتره قبل از انتخاب جراحتون نمونه عکس‌های قبل و بعدشو ببینید.

این جراحی واقعا حساسه و تو کل اجزا صورت تأثیر میزاره.
به نظرم تو گوگل در مورد بهترین جراح چانه در تهران رو سرچ کنید کلی مطالب مفید برا خوندن هست.