2777
2789
عنوان

خسته شدم بخدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 50 پست
بدترین کار ممکن همینه ک شما گفتی عزیزم... 

اخه ببین اعتراض میکنه شوهرش تهدیدش میکنه میگه برو بچه ام نبر با پروییم میگه زن میگیرم بزرگش میکنه بلاخره باید آدم بشه پدرو مادر اسی  باهاش صحبت کنن 

اخه ببین اعتراض میکنه شوهرش تهدیدش میکنه میگه برو بچه ام نبر با پروییم میگه زن میگیرم بزرگش میکنه بل ...

منم میگم باید آدمش کرد!! ولی نباید خونه اش رو خالی کنه!!!!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟؟  بره بترسونتش شاید بشه ویا شایدم بااینکار بره خونه بگیره

چونکه اگه بره هیچکدوم از اینا اتفاق نمیفته...

باید بمونه مردش رو ب خودش معتاد کنه... ب خوبی و مهربونی خودش! و با سیاست خواسته هاشو بکنه تو حلق شوهر و خانواده شوهر...!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
چونکه اگه بره هیچکدوم از اینا اتفاق نمیفته... باید بمونه مردش رو ب خودش معتاد کنه... ب خوبی و مهربو ...

حرفت منطقیه درست میگی عزیزم ..انشاالله فهم و درک داشته باشه شوهرش ک بحرف خانوادش گوش نده و زندگیو بکام خودشو زن و بچش تلخ نکنه 

حرفت منطقیه درست میگی عزیزم ..انشاالله فهم و درک داشته باشه شوهرش ک بحرف خانوادش گوش نده و زندگیو بک ...

انشالله... 

من بااون خانم که گفت جدا بشی موافقم. هنوز سنی نداری. میدونی تا چننننند سال باید این خانواده و این اخلاقای بد شوهرتو تحمل کنی؟ گناه که نکردی خوشبختی حق هرکسیه. برو‌درخواست طلاق بده نصف مهریت بهت تعلق میگیره. درخواست نفقه سال هایی که زندگی کردی رو بده. درخواست اجرت مثل کارایی که توخونش‌کردیو بده. یه شغل‌خونگی دستو پا کن تا وضعت خوب بشه و بتونی از بچت مواظبت کنی و دادگاه بسپردش به‌تو.

من بااون خانم که گفت جدا بشی موافقم. هنوز سنی نداری. میدونی تا چننننند سال باید این خانواده و این اخ ...

میدونم اما میترسممممم خیلیممم چونکه میدونم دعوا کنم برم بچمو ازم میگیرن بهم نمیدن ازین شوهرمو خونوادش هرکاری بر میاد 

وگرنه خسته شدم خودمم بخدا به سرم میزند برم و بگم فقط باید خونه مستقل بگیری اما فقط بخاطر دخترممم  

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
میدونم اما میترسممممم خیلیممم چونکه میدونم دعوا کنم برم بچمو ازم میگیرن بهم نمیدن ازین شوهرمو خونواد ...

بایدوضع مالیت به حدی باشه که بتونی خرج بچه رو بدی. اگه بتونی اینو اوکی کنی حضانتش رو میدن بهت

بایدوضع مالیت به حدی باشه که بتونی خرج بچه رو بدی. اگه بتونی اینو اوکی کنی حضانتش رو میدن بهت

فک نکنم بتونم چونکه پدرمم ناتنی هس نمی‌دونم چیکار کنم واقعاذ

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
برو بایه مشاور صحبت کن. بایه وکیل هم صحبت کن.

نمی‌دونم چیکار کنم میترسم قهر کنم برم شوهرمم دیگه نده بچه رو بهم خیلی بچه ننه دهن بسته خونواده دوسته ننش بدجنسه به حال خودمون نمیرارمون

فک نکنم بتونم چونکه پدرمم ناتنی هس نمی‌دونم چیکار کنم واقعاذ

ب مادرت بگو خب با همسرت حرف بزنه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱