2777
2789
عنوان

خسته شدم بخدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 50 پست
جدا سو بده بچش ننش بزرگ کنه 

دلم نمیادددد فقط دلم برای دخترم میسوزه چونکه گناهی نکرده 

نمی‌دونم چ تصمیمی بگیرم واقعا .

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم اما میترسممممم خیلیممم چونکه میدونم دعوا کنم برم بچمو ازم میگیرن بهم نمیدن ازین شوهرمو خونواد ...

عزیزم سنت هم کمه😯😯😯

ببخشیدا اینا سوارت شدن🙄🙄🙄

یعنی چی؟ مگه مستقل نیستی🤕🤕🤕

درباز نکن ، هرروز هرروز که نمیشه بیان یا بری🤨

شوهرتم خییییلی مقصره ، چقد هم بچه ننه‌اس😒

😥😥الهی خدا کمکت کنه ..

مث دیونه ها شدم واقعا دلم میخاد فقط برم و دیگه سمت اینو و خونوادش نیام

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

کمی رو عزت نفست کار کن واسه خودت ارزش قاعل شو بزار برات ارزش بزارن مغرور باش و خودت حال نداری نرو بگو میخوام یکم استراحت کنم کتاب بخونم. در رو باز نکن بگو حموم بودم. دستشویی بودم خواب بودم. کار داشتم. شوهرت میگه برو زن دیگه میگیرم ناراحت شو اخم کن بگو این حرفت سنگینه یعنی من برات ارزش ندارم دوسم نداری حرفت بده یا فکر میکنی نامادری چطور بچه ات و بزرگ میکنه.. یکم مطالعه کن بزار بدونی از زندگی چی میخوای و تو هدایت گر خونه باشی

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
دلم نمیادددد فقط دلم برای دخترم میسوزه چونکه گناهی نکرده  نمی‌دونم چ تصمیمی بگیرم واقعا .

بیخیالی طی کنی تا آخر عمرت وضعت همینه🤕

چندسال دیگه ام یه زن افسرده و عصبی

و قرصی میشی 😕😕😕

من نمیگم دعوا کن ، یا پاشو از اونجا برو🤐

حداقل وقتی اونجایی ، انقد به ساز اونا نرقص😕

عزیزم سنت هم کمه😯😯😯 ببخشیدا اینا سوارت شدن🙄🙄🙄 یعنی چی؟ مگه مستقل نیستی🤕🤕🤕 درباز ...

ارههههه خیلییی از همون اول هرچی گفتن هیچی نگفتم همش تو خودم میریزم اما دیگه خسته شدم بخدا دلم میخاد مستقل باشم و ازین بچه ننه و این خونواده دور باشممممم 

هووف

مث دیونه ها شدم واقعا دلم میخاد فقط برم و دیگه سمت اینو و خونوادش نیام

ن شوهرت پشتته ن مادرت ن خانواده همسرت پس ی راه داری مشاور ...اینم بگم اگه واقعا فک میکنی بچتو میگیرن با رفتنت بشین سر زندگیت چون اون بچه ب مادر نیاز داره

...باهاشون کاری نداشته باش کار خودتو بکن اونام خدا جوابشونو میده

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
بیخیالی طی کنی تا آخر عمرت وضعت همینه🤕 چندسال دیگه ام یه زن افسرده و عصبی  و قرصی میشی 😕 ...

دیونه شدم واقعا .

همین امروز نرفتم بعدازظهر اومدم بالا ببینی ننش چقد کنایه گفت رو مخمن حرفاشون مث افسرده ها شدم از دس اینا عصبی شدم 

ن شوهرت پشتته ن مادرت ن خانواده همسرت پس ی راه داری مشاور ...اینم بگم اگه واقعا فک میکنی بچتو میگیرن ...

ایشالا.

ارههههه خیلییی از همون اول هرچی گفتن هیچی نگفتم همش تو خودم میریزم اما دیگه خسته شدم بخدا دلم میخاد ...

من که چشمم آب نمیخوره خونرو عوض کنه🙄

این مردا چشونه ، تا مجردن خانواده حالیشون نی☹

همینکه زن میگیرن مادر دوست میشن😕😕😕😕

الهی خدا کمکت کنه ، من حرفم اینه حالا که مجبوری

اونجایی حداقل انقد به ساز اونا نرقص ، 

خودت عادتشون دادی هرروز هرروز 

میری خونه پدرشوهر ، تازه حرفم میشنوی🤨

بخدا من جای تو بودم سکته میکردم از غصه

اصلا حوصله حرف و حدیث و تیکه ندارم😣

من که چشمم آب نمیخوره خونرو عوض کنه🙄 این مردا چشونه ، تا مجردن خانواده حالیشون نی☹ همینکه ز ...

منم بخدااا 

الانکه چن وقته هرروز نمیرم بالا برای همین کنایه هاش بیشتر شده   

میدونمم عوض نمیکنه خونرو 

هوف خستم بخدا